Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MODEL ECONÒMIC, TURISME I TREBALL

Núm. 349222
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball per la qual es disposa la inscripció i dipòsit en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears del certificat de l’Acord de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu del Real Club Náutico de Palma i la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (codi de conveni 07000682011986)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 13 d'abril de 2022, la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu del Real Club Náutico de Palma aprovà la modificació del Conveni col·lectiu de la qual cosa se n'aixecà la corresponent acta de sessió.

2. El 7 de juny de 2022, Antonio Bartolomé Darder Abad, en representació de la Comissió Negociadora del Conveni col·lectiu, sol·licità el registre, el dipòsit i la publicació del l'acta esmentada.

Fonaments de dret

1. L'article 90.3 del text refós de la Llei de l'Estatut dels treballadors, aprovat pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.

2. El Reial decret 713/2010, de 28 de maig, sobre registre i dipòsit de convenis i acords col·lectius de treball.

3. L'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Inscriure i dipositar el certificat de l'acord de la Comissió negociadora del Conveni col·lectiu del Real Club Náutico de Palma, en la qual s'acorda la modificació del Conveni col·lectiu, en el Registre de Convenis Col·lectius de les Illes Balears.

2. Notificar aquesta Resolució a la persona interessada.

3. Fer constar que la versió castellana del text és l'original signada pels membres de la Comissió Negociadora i que la versió catalana és la seva traducció.

4. Publicar el Conveni en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 14 de juny de 2022

La directora general de Treball i Salut Laboral Virginia Abraham Orte Per delegació del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball (BOIB 97/2019)

 

 

 

ACTA DE REUNIÓ EXTRAORDINÀRIA DE LA JUNTA DIRECTIVA DEL REAL CLUB NÀUTIC DE PALMA I ELS REPRESENTANTS SINDICALS.

 

A Palma, sent les 9.30 hores del dia 13 d'abril de 2022, es reuneixen en la seu del Real Club Nàutic de Palma, situat en la Plaça de Sant Pere, 1, 07012 Palma, Illes Balears, la Junta Directiva del Real Club Nàutic de Palma representada pel seu President el Sr. Emerico Fuster Pons, pel seu tresorer Lorenzo Roses Pou i els representants sindicals Diana Campos Pérez, Miguel Angel Forteza Bonnin, Bernardo Pastor Sánchez i Pedro Cañellas Olivares a fi de discutir el següent ordre del dia:

I.- Article contractes fixos-discontinus a temps parcial.

A causa dels canvis introduïts en el Reial decret llei 32/2021 de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reforma laboral, en la regulació dels contractes fixos-discontinus aplicables a partir del 31 de març de 2022, que ha suposat una modificació de l'article 16 de l'Estatut dels Treballadors, per la qual cosa en realitzar activitats amb treballs estacionals o vinculats a activitats de temporada i que habitualment són a temps parcial, com ara les escoles d'estiu, escola base de vela lleugera, etc., totes dues parts acorden que el Real Club Nàutic de Palma procedirà a incloure en el seu conveni col·lectiu un article en el qual es tipifiqui la possibilitat de celebrar contractes fixos-discontinus a temps parcial quan les activitats a exercir així ho requereixin.

Per consegüent s'acorda la inclusió del citat article en el conveni col·lectiu del Real Club Nàutic de Palma a partir de la data de la signatura d'aquest document.

Empresa                                                                                Representants Sindicals