Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 346983
Acord del Consell de Govern de 20 de juny de 2022 pel qual es corregeix una errada material de l’Acord del Consell de Govern de 13 de juny de 2022 pel qual es dona per assabentat del nomenament de la gerent de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 77, de 14 de juny de 2022, es va publicar l'Acord del Consell de Govern de 13 de juny de 2022 pel qual es dona per assabentat del nomenament de la gerent de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears.

S'ha detectat una errada material que és necessari rectificar.

De conformitat amb l'article 56.2 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que els hagi dictat.

Per això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en la sessió de 20 de juny de 2022, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Rectificar l'errada material de l'Acord del Consell de Govern de 13 de juny de 2022 pel qual es dona per assabentat del nomenament de la gerent de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, a la versió catalana i a la versió castellana. La rectificació es fa en el sentit següent:

Al punt Primer, allà on diu:

  • « Donar-se per assabentat del nomenament de la senyora Bàrbara Barceló Galmés com a gerent de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears»; «Darse por enterado del nombramiento de la señora Bàrbara Barceló Galmés como gerente del Ente Público de Radiotelevisión de las Illes Balears »

Ha de dir:

  • « Donar-se per assabentat del nomenament de la senyora Bàrbara Barceló Ordinas com a gerent de l'Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears”; “Darse por enterado del nombramiento de la señora Bàrbara Barceló Ordinas como gerente del Ente Público de Radiotelevisión de las Illes Balears”

Segon. Publicar aquest Acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 20 de juny de 2022

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez