Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 346430
Resolució conjunta del director general de Planificació, Ordenació i Centres i de la directora general de Personal Docent de 20 de juny de 2022 de correcció de l’error observat en l’annex 2 de la Resolució conjunta del director general de Planificació, Ordenació i Centres i de la directora general de Personal Docent de dia 26 d’abril de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria pública per cobrir, en comissió de serveis, places de professor de l’Institut d’Ensenyaments a Distància de les Illes Balears (IEDIB)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 28 d'abril de 2022 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució conjunta del director general de Planificació, Ordenació i Centres i de la directora general de Personal Docent de dia 26 d'abril de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria pública per cobrir, en comissió de serveis, places de professor de l'Institut d'Ensenyaments a Distància de les Illes Balears (IEDIB).

2. S'ha advertit un error material que cal corregir en l'apartat 14 i 22 de l'annex 2 de la convocatòria, atès que a la relació de places es va assignar a l'especialitat de FOL les matèries de FOL i empresa iniciativa emprenedora amb un total de 1,5 places i també es va assignar a l'especialitat d'orientació els mòduls de FOL i tasques d'orientació amb un total de 0,5 de places.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició. Així mateix, la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

2. Decret 43/2021 de 8 de novembre pel qual es regulen els ensenyaments a distància i semipresencials i s'estableix l'estructura, l'organització i el funcionament de l'Institut d'Ensenyaments a Distància de les Illes Balears.

Per tot això, es dicta la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar l'error observat a l'apartat 14 i 22 de l'annex 2 de la Resolució conjunta del director general de Planificació, Ordenació i Centres i de la directora general de Personal Docent de dia 26 d'abril de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria pública per cobrir, en comissió de serveis, places de professor de l'Institut d'Ensenyaments a Distància de les Illes Balears (IEDIB), publicada el 28 d'abril de 2022 en el BOE núm. 56.

On diu

Annex 2 Relació de places

(....)

14 Especialitat: FOL

Matèries assignades: FOL i Empresa iniciativa emprenedora.

Nombre de places: 1,5

(....)

22 Especialitat: Orientació.

Mòduls assignats: FOL i tasques d'orientació.

Nombre de places: 0,5

Hi ha de dir:

ANNEX 2  Relació de places

(....)

14. Especialitat: FOL

Matèries assignades: FOL i empresa iniciativa emprenedora.

Nombre de places: 2

(....)

22. Especialitat: Orientació.

Mòduls assignats: tasques d'orientació.

Nombre de places: 0,5

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que no exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs d'alçada davant el conseller d'Educació i Formació Professional en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb el que s'estableix en els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i el que s'estableix en l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 20 de juny de 2022

El director general de Planificació, Ordenació i Centres

Antonio Morante Milla

La directora general de Personal Docent

Rafaela Sánchez Benítez