Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 336178
Constitució de la borsa de treball de personal funcionari interí TAE enginyer industrial de l'Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest anunci es fa públic que, en data 9 de juny de 2022, s'ha emès decret de Batlia, el tenor literal del qual disposa:

“Constitució de la borsa de treball de personal funcionari interí TAE enginyer industrial de l'Ajuntament de Santanyí.

Antecedents

1. Vista la convocatòria del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball, de personal funcionari interí, TAE enginyer industrial, grup A, subgrup A1, mitjançant concurs-oposició, de l'Ajuntament de Santanyí, les bases de la qual es van publicar al BOIB núm. 33, de 5 de març de 2022.

2. Vist que, en data 09 de juny de 2022, han estats publicats, a la pàgina web de l'Ajuntament, els resultats definitius del procés selectiu esmentat.

Per tot el que s´ha exposat, en virtut de les facultats que em són conferides per la legislació vigent,

DISPÒS:

Primer. Constituir la borsa de treball de personal funcionari interí, enginyer industrial, escala d'Administració especial, del grup A, subgrup A1, a l'efecte de qualsevol supòsit de nomenament com a personal funcionari interí, d'acord amb l'article 10 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre pel qual s'aprova el text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic i l'article 15 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de les Illes Balears, amb l'ordre de prelació següent d'acord amb l'ordre de puntuació obtinguda en el procés selectiu:

Ordre

Nom i Llinatges

DNI

Total

1

MONSERRAT QUETGLAS, CATALINA M.

***3889**

60,82

2

COMPANY SASTRE FRANCISCO

**5161***

59,19

3

MITJÀ SERRA PERE

****4513*

37,19

Segon. Publicar l'anunci d'aquesta resolució a la pàgina web www.ajsantanyi.net i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, davant la batlessa d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Document signat electrònicament al marge (14 de juny de 2022)

La batlessa

María C. Pons Monserrat