Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE MALLORCA

Núm. 334919
Extracte de la convocatòria d’ajudes econòmiques destinades al foment de l’ocupació 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

EXTRACTE de la convocatòria d'ajudes econòmiques destinades al foment de l'ocupació 2022. Mitjançant la present convocatòria s'estableix una línia d'ajuda destinada al foment de l'ocupació estable de joves beneficiaris del sistema nacional de garantia juvenil i que hagin participat en el Pla de capacitació en el marc del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE).

BDNS (Identif.): 633366

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a consultar a la base de dades nacional de subvencions  (http://www.pap. minhafp.gob.es/bdnstrans/index)

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca informa de la Convocatòria ajudes econòmiques destinades a el foment de l'ocupació (2021) en el marc de Pla de Capacitació del Programa Integral de Qualificació i Ocupació cofinançat en un 91,89% pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, a l'empara Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil FSE 2014-2020.

Primer. - Beneficiaris.

Pimes, micropimes i persones inscrites en el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Mallorca, que es troben donades d'alta en el Cens de l'IAE.

Segon. - Objecte.

L'objecte d'aquesta línia és la concessió d'ajudes a les empreses de la demarcació de la Cambra de Comerç de Mallorca que hagin contractat a joves beneficiaris del sistema nacional de garantia juvenil, que hagin participat en el Pla de Capacitació, per un temps mínim de 6 mesos (180) dies a temps complet.

Tercer. - Convocatòria.

El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses a la seu de la Cambra de Mallorca, A més, es pot consultar a través del web  https://www.cambramallorca.com/

Quart. - Pressupost.

El pressupost màxim per la concessió d'ajudes en el marc d'aquesta convocatòria és el següent:  44.550 €

Les ajudes concedides seran cofinançades en un 91,89% pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil en el marc de el Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020.

Cinquè. - Quantia.

L'import de les ajudes per cada jove contractat ascendeix a 4.950 €.

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds s'inicia a l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de les Illes Balears i conclourà el 16 de setembre de 2022. El termini per presentar sol·licituds podrà concloure de forma prèvia a la indicada si es esgota el pressupost previst en la convocatòria.

Palma, 14 de juny de 2022 El secretari general Antonio Grimalt Llofriu