Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 334210
Extracte de l'Acord de la Junta de Govern Local de 26 de maig de 2022, pel qual s'aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis i habitatges en el terme municipal de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 633102

D'acord amb el que preveuen els arts. 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Objecte

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions per a les obres de rehabilitació d'edificis i habitatges situats en el terme municipal de Calvià que tinguin per finalitat la millora de l'estat de conservació dels elements comuns dels edificis residencials, així com l'eliminació de barreres arquitectòniques a edificis residencials i a habitatges.

Segon. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries les persones físiques o les comunitats de propietaris que hagin de realitzar les obras de rehabilitació, adequació i reparació de les edificacions situades en el terme municipal de Calvià.

No es podran beneficiar de les ajudes previstes en aquesta convocatòria les entitats en què concorri alguna de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Tercer. Bases reguladores

Bases reguladores de la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d'edificis i habitatges en el terme municipal de Calvià, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 73 de 4 de juny de 2022.

Quart. Quantia

L'assignació pressupostària per a la present convocatòria és de cent quaranta-vuit mil dinou euros amb dinou cèntims d'euro (148.019,19 €) per a l'any 2022, amb càrrec a la partida pressupostària de l'Ajuntament 105.15200.7800001.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, 13 de juny de 2022

El tinent de batle d'Economia Marcos Pecos Quintans