Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DES CASTELL

Núm. 333583
Correcció convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera 4 places vacants de la categoria de Policia Local de l'Ajuntament des Castell mitjançant el procediment ordinari

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se aprovat, per Decret d'Alcaldia, amb data de 10 de juny de 2022, correcció d'error de la convocatòria del procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera 4 places vacants de la categoria de policia local de l'Ajuntament des Castell, aprovada amb data 27/05/2022; es publica la mateixa a continuació, als efectes oportuns.

Signat per la Sra. Juana Escandell Salom, Batllessa de l'Ajuntament des Castell, en la data de la signatura electrònica que consta al final d'aquest document.

Primer.- Rectificar la Base primera, tercer paràgraf. Objecte de la convocatòria, procediment de selecció i normativa, quedant de la següent manera: S'aplicaran a aquestes proves selectives les presents bases; la Llei 4/2013, e 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, amb la modificació efectuada per la Llei 11/2017, de 20 de desembre i pel Decret Llei 6/2021; el Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i es modifica el Decret 55/2017, de 15 de desembre, del Fons de Seguretat Pública de les Illes Balears; Decret 11/2017, de 24 de març, d'exigència del coneixement de la llengua catalana en els procediments selectius d'accés a la funció pública i per ocupar llocs de treball de l'Administració de la Comunitat autònoma de les Illes Balears, el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, i la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, com també la resta de disposicions legals aplicables a la policia local.

Segon.- Rectificar la Base tercera punt 3 b). Presentació de sol·licituds quedant de la següent manera: b) Declaració, si s'escau,de tenir el certificat de superació de les proves d'aptitud física de l'EBAP en els termes que s'estableixen en la Disposició transitòria primera del Decret Llei 6/2021 a l'efecte de restar exemptes de fer les proves físiques del procés selectiu. Seran vàlids els certificats emesos des de l'entrada en vigor del Decret 40/2019 ( 26/05/2019) fins a l'entrada en vigor del Decret Llei 6/2021 ( 11/07/2021) amb una amb una vigència de dos anys comptadors des del dia de la superació de les proves d'acreditació de l'aptitud física que certifiquin.

Tercer.- Rectificar la Base setena, quart paràgraf afegint: Només quan no s'aconsegueixi en la llista única l'objectiu establert a la Disposició addicional 3a de la Llei 4/2013, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i en aquestes bases de que el25% de les places oferides en aquesta convocatòria han de ser cobert per dones es donarà preferència a les candidates dones sobre els candidats homes, fins a complir l'objectiu perseguit, sempre que:

a) Hi hagi una equivalència de capacitació determinada per a superar les proves i exercicis de la fase d'oposició del sistema selectiu.

b) Cap de les candidates dones seleccionades aplicant aquesta preferència tingui un diferencial de puntuació en l'oposició superior al 15% enfront dels candidats homes preterits.

c) No concorrin en l'altre candidat motius legalment previstos que, no sent discriminatoris per raó de sexe, justifiquin la no aplicació de la mesura, com la pertinença a altres col·lectius amb especials dificultats per accedir a l'ocupació.

Les places no cobertes perdones en el percentatge establert del 25% seran cobertes per la resta d'aspirants que hagin superat les proves.

Quart.- Rectificar l'Annex III, títol, quedant de la següent manera: Resolució de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública de 27 d'octubre de 2020 per la qual s'aproven els temaris que han de regir les convocatòries de proves selectives per a l'accés a les diverses categories dels cossos de policia local de les Illes Balears.

Cinquè.- Mantenir el termini general de presentació de sol·licituds de vint dies hàbils a partir de l'endemà del dia en què es publiqui la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.

 

Sisè.- Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma, i a la seu electrònica d'aquest Ajuntament. (www.aj-escastell.org).

 

Es Castell, en la data de la signatura electrònica (10 de juny de 2022)

La batllessa de l'Ajuntament des Castell Joana Escandell Salom