Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 324232
Resolució de l'Autoritat Portuària de Balears per la qual s'anuncia el concurs públic per a la gestió d'una instal·lació nàutica en règim d'autorització administrativa per a petites i mitjanes eslores en el port d'Eivissa (E.M.-770.1), l'elecció de la solució més avantatjosa i l'atorgament de la corresponent autorització administrativa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears. Número d'expedient: E.M.-770.1.

2. Objecte del concurs: És objecte d'aquest concurs l'elecció de la solució més avantatjosa per a l'atorgament d'una autorització administrativa per a la gestió i explotació d'una instal·lació nàutic-esportiva amb l'ocupació d'una superfície total de 29.309,30 m², situada en zona de domini públic portuari del port d'Eivissa, amb especial atenció al foment i ensenyament de l'esport que sigui un referent en responsabilitat social en el sector nàutic.

3. Termini: El temps de durada de l'autorització serà d'UN (1) any, prorrogable d'any en any fins a un màxim de TRES (3) anys, sempre que per l'autoritzat es pugui acreditar que, amb l'anàlisi i les solucions del seu projecte, es resol o minimitza prou la problemàtica de seguretat i operativitat de la instal·lació. Els terminis són a comptar des de l'atorgament de l'autorització de conformitat amb el que s'estableix en la Clàusula 8a del Plec de Clàusules que regeix l'explotació de l'autorització.

4. Tramitació: Electrònica, Procediment: Obert, Forma: Concurs Públic.

5. Taxes:

- Ocupació: TRES CENTENARS TRENTA-QUATRE MIL CENT UN EUROS AMB CINQUANTA-TRES CÈNTIMS (334.101,53 €).(Aquesta quantitat no inclou l'I.V. A.).

- Activitat: La quantia anual de la taxa d'activitat s'estableix conforme als articles 187 i 188 del TRLPEMM, sent la base imposable el volum de negoci i el tipus de gravamen que aplicació del 4%.

6. Garanties.

- Provisional de CENT MIL EUROS (100.000 €).

- Definitives:

- D'explotació: igual a l'import anual corresponent a la totalitat de les taxes d'ocupació i d'activitat.

- Complementària: igual a l'import de la millora anual oferta de les taxes referides.

7. Obtenció de documentació i informació.

Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Palma -Moll Vell, 5 (07012). Telèfon: 971 22 81 50, Fax: 971 72 69 48 Pàgina web: www.portsdebalears.com i a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic (PLACSP) accessible en l'adreça electrònica https://contrataciondelestado.es.

8. Presentació electrònica de les ofertes o de les sol·licituds de participació.

Data límit de presentació: VINT (20) dies hàbils comptats a partir del següent al qual es publiqui l'anunci del concurs en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (B.O.I.B.).

Documentació que integrarà les ofertes: Vegeu Plec de Bases.

Lloc de presentació: Plataforma de Contractació del Sector Públic (PLACSP).

 

9. Obertura de les ofertes: Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Moll Vell, núm. 5, 07012. Localitat: Palma. Data: Una vegada finalitzat el termini de presentació d'ofertes i prèvia convocatòria de la APB.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (8 de juny de 2022)

El president Francesc Antich Oliver

Secretaria i Assumptes Jurídics Mª Antonia Ginard Moll