Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 321992
Extracte de la resolució del dia  26.05.22 de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa, per la que es convoquen subvencions en matèria de Participació Ciutadana per a l'any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el previst als articles 17.3b i 20.8a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria  text íntegre de les quals es pots consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions 

https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/631510

Primer.  Beneficiaris

Les associacions de veïns legalment constituïdes i inscrites en el Registre Municipal  d'Associacions veïnals de l'Ajuntament d'Eivissa amb anterioritat a la finalització del termini de presentació d'instàncies i que compleixin els requisits d'aquestes bases.

Segon. Objecte

L'objecte i la finalitat de la present convocatòria és subvencionar associacions veïnals, per a la realització i programació d'activitats incloses en un projecte que intensifiqui la participació social en el municipi, i concretament, al barri a la qual desenvolupen la seva activitat.

2.Les activitats programades hauran de complir els següents requisits:

a.-Que siguin de caràcter social i promoguin la participació ciutadana.

b.-Que promoguin, defensin i garanteixin els drets de la ciutadania.

c.-Que les activitats que facin siguin sense afany de lucre; en cas contrari haurà de revertir en les pròpies activitats subvencionades.

d.-Que es realitzin en el termini municipal d'Eivissa.

e.- Que es realitzin entre l'1 d'octubre de 2021 i 30 de setembre de 2022.

Tercer. Bases reguladores.

BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DESTINADES A ASSOCIACIONS DE VESINS EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA, PER A PROJECTES D'ACTIVITATS QUE AFAVOREIXIN LA DINAMITZACIÓ I PARTICIPACIÓ DE LES ASSOCIACIONS A L'AMBIT DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA , AL MUNICIPI D'EIVISSA PER A L'ANY 2022.

Publicades a  la seu electrònica (https://eivissa.sedelectronica.es)

Quart. Import.

L'import global del crèdit disponible per distribuir entre les entitats beneficiaries de la subvenció es determina sobre la base de l'assignació, que als Pressupostos Generals es fa al programa de Participació Ciutadana de 115.000,00.-€ que contempla aquesta convocatòria, s'imputa dins de l'aplicació pressupostària 2022 92400 48901.

La quantia de la subvenció es determinarà d'acord als següents criteris:

a) L'import màxim que podrà rebre una Associació de Veïns serà de 17.500,00 €.

b) Cap subvenció podrà superar, en tot cas, el percentatge màxim del 100% de la despesa subvencionable.

 

Cinquè.- Termini de presentació de sol·licituds.

​​​​​​​El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals, comptats a partir del dia següent al de la publicació de la present convocatòria en el BOIB. El termini de presentació de sol·licituds serà improrrogable.

 

Eivissa, document signat electrònicament al marge (6 de juny de 2022)

 La regidora delegada

Montserrat García Cuenca