Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 321897
Extracte de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports de 3 de juny de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria de subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre que desenvolupen projectes en matèria de serveis d’atenció, prevenció i promoció de l’autonomia personal dirigits a la integració social de persones amb malalties oncològiques, de persones amb malaltia d’Alzheimer o altres demències, de persones amb malalties neurodegeneratives, de persones amb malalties rares i de persones amb discapacitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Identificador BDNS: 631492

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions 

<http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index>:

Primer Entitats beneficiàries

Poden ser beneficiàries d'aquesta convocatòria les entitats privades sense ànim de lucre que compleixin els requisits que estableix el punt 4 de la convocatòria i desenvolupin projectes en matèria de:

1. Serveis d'atenció, prevenció i promoció de l'autonomia personal dirigits a la integració social de persones amb malalties oncològiques més grans de 18 anys, de persones amb malaltia d'Alzheimer o altres demències, de persones amb malalties neurodegeneratives i de persones amb malalties rares.

2. Serveis d'atenció, prevenció i promoció de l'autonomia personal dirigits a la integració social de persones amb discapacitat.

Segon Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és establir subvencions destinades a entitats privades sense ànim de lucre per finançar les despeses derivades del funcionament dels serveis d'atenció, prevenció i promoció de l'autonomia personal dirigits  a la integració social de persones amb malalties oncològiques, de persones amb malaltia d'Alzheimer o altres demències, de persones amb malalties neurodegeneratives, de persones amb malalties rares i de persones amb discapacitat per tal d'augmentar-ne l'autonomia i la qualitat de vida, així com la participació en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania.

Tercer Bases reguladores

Aquesta convocatòria es regeix per l'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 5 de març de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de serveis socials i joventud, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 34, d'11 de març de 2021.

Quart Quantia

L'import màxim que es destina a aquesta convocatòria és d'1.108.000,00 € (un milió cent vuit mil euros), d'acord amb la imputació temporal i el desglossament següent:

  • 554.000,00 € dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2022.
  • 277.000,00 € dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2023.
  • 277.000,00 € dels pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per a l'any 2024.

Les quanties esmentades es distribueixen en dues línies (vegeu el punt 2 de la convocatòria), d'acord amb la imputació temporal i el desglossament que preveu el punt 3.2.

La determinació de l'import de la subvenció es recull en el punt 12 de la convocatòria, d'acord amb els criteris de valoració que preveu el punt 11.

Cinquè Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds és de quinze dies hàbils comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Els impresos oficials de la sol·licitud i dels diferents documents que s'han d'emplenar i presentar estan a disposició de les persones interessades en els enllaços del web de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (www.caib.es), a la pàgina de la Direcció General d'Atenció a la Dependència de la Conselleria d'Afers Socials i Esports.

Sisè Altres dades

Són subvencionables els projectes que compleixin els requisits que estableix aquesta convocatòria i que es duguin a terme entre l'1 de gener de 2022 i el 31 de desembre de 2023.

 

Palma, 3 de juny de 2022

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago Rodríguez