Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE FELANITX

Núm. 321752
Aprovació inicial i informació pública del Projecte d’addició de dos porxos al pati del CEIP Inspector Joan Capó de Felanitx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient 1348/2022

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Felanitx, en sessió ordinària realitzada el dia 31-5-2022 ha adoptat, entre altres, el següent ACORD que en la seva part dispositiva diu:

Primer. Aprovar inicialment el Projecte d'addició de dos porxos al pati del CEIP Inspector Joan Capó de Felanitx, redactat per l'arquitecte Joan Forteza Mesquida, amb número de visat col·legial 11/05081/22 de data 20-05-2022.

Segon. El pressupost execució material de l'obra és de 39.400,42 €, i el pressupost per a a seguretat i salut de l'obra és de 536,51 €. El pressupost total d'execució per contracta és de 57.748,11 €. El termini d'execució de les obres serà de dos mesos, i es realitzaran preferiblement en els mesos no lectius del calendari escolar.

Tercer. Exposar el projecte al públic per un termini de 15 dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la seu electrònica de l'Ajuntament de Felanitx (ajfelanitx.eadministracio.cat), a la qual també es pot accedir a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org).»

Recursos

Contra aquest acte, que és de tràmit, no escau interposar cap recurs.

Informació pública

De conformitat amb l'article 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears se sotmet a informació pública el projecte esmentat, pel termini de 15 dies hàbils comptat des de la data de la darrera publicació, mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i en la seu electrònica de l'Ajuntament de Felanitx (ajfelanitx.eadministracio.cat), a la qual també es pot accedir a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org), perquè qualsevol persona pugui presentar les al·legacions o els suggeriments que consideri oportuns.

 Consulta i informació del projecte

El projecte es pot consultar:

  • Amb cita prèvia, en el Departament d'Urbanisme de l'Ajuntament de Felanitx, de dilluns a divendres, de les 9:00h fins a les 14:00h, excepte festius. Per obtenir informació es podran utilitzar els mitjans (direcció postal, telèfon i fax) que s'indiquen a continuació: Ajuntament de Felanitx, Plaça de la Constitució núm. 1 07200 Felanitx (Illes Balears) - Telèfon 971580051 - Fax 971583271.
  • A la seu electrònica de l'Ajuntament de Felanitx (ajfelanitx.eadministracio.cat), a la qual també es pot accedir a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Felanitx (www.felanitx.org).

 

Felanitx, 7 de juny de 2022

El batle Jaume Monserrat Vaquer