Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 319669
Delegació de l'exercici de les funcions de Batlia en el primer tinent de batle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret de Batlia núm. 545/2022, de 6 de juny, s’ha dictat la resolució que es transcriu literalment a continuació: 

“RESOLUCIÓ DE BATLIA   

Vist que correspon als tinents de batle substituir el batle en la totalitat de les seves funcions i per l'ordre del seu nomenament en els casos d'absència, malaltia o impediment que l’impossibilitin per a l'exercici de les seves atribucions, i atesa la Resolució de Batlia núm. 513/2019, de 22 de juny, de nomenament de tinents de batle (BOIB núm. 91/2019, de 6 de juliol).

Vist que del 7 al 9 de juny de 2022 el batle estarà absent del municipi.

Per tot plegat, en virtut del que disposa l’article 23.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LRBRL), i d'acord amb els articles 44 i 47 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre (ROF),

RESOLC

PRIMER.- Delegar a Andrés Nevado Rodríguez, primer tinent de batle, l’exercici de les funcions de la Batlia en els termes de l'article 23.3 e la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LRBRL), durant el període comprès entre el dia 7 i el dia 9 de juny de 2022, ambdós inclosos. 

SEGON.- La delegació comprèn les facultats de direcció i de gestió, així com la de resoldre els procediments administratius oportuns mitjançant l'adopció d'actes administratius que afectin tercers.

TERCER.- L'òrgan delegat ha d'informar aquesta Batlia, a posteriori i, en tot cas, quan se li requereixi, de la gestió realitzada i de les disposicions dictades en el període de referència, i amb caràcter previ d'aquelles decisions de transcendència, tal com preveu l'article 115 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre (ROF).

QUART.- La present resolució serà publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i es donarà compte del seu contingut al Ple de la Corporació en la primera sessió que aquest celebri.

CINQUÈ.- En el que no preveu expressament aquesta resolució s'aplicaran directament les previsions de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local (LRBRL), i del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre (ROF), quant a les regles que per a la delegació s'estableixen a les dites normes.»

El que es fa públic, als efectes oportuns, d'acord amb el que preveu l'article 44.2 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals, aprovat pel Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre (ROF), per a general coneixement.

 

Pollença, a la data de la signatura electrònica (6 de juny de 2022)

El batle

Bartomeu Cifre Ochogavía