Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

Núm. 315393
Extracte de la Resolució del director de l’Institut Balear de la Joventut de 16 de maig de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria dels Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d’Autoocupació i se n’estableixen les bases

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Codi BDNS: 631170

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3 b i 20.8 a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria indicada a l'encapçalament, el text complet de la qual es podrà consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/es/index) i l'article 5 de l'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 5 de març de 2021, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de serveis socials i de joventut (BOIB núm. 34, d'11 de març).

Primer. Beneficiaris

La convocatòria de Premis i Ajudes Carnet Jove per a Projectes d'Autoocupació per a l'any 2022 s'adreça a les persones físiques titulars del Carnet Jove de les Illes Balears d'entre 18 i 30 anys que vulguin impulsar projectes de negoci des de l'autoocupació.

Segon. Finalitat

La finalitat d'aquest programa és la millora de l'ocupabilitat dels joves mitjançant el foment de l'autoocupació a través de la contribució de l'Institut Balear de la Joventut a mantenir l'activitat per compte propi i consolidar el projecte d'autoocupació.

Tercer. Bases reguladores

L'Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports, de 5 de març de 2021, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de serveis socials i de joventut (BOIB núm. 34, d'11 de març).

Quart. Import

Es destina a aquesta convocatòria de premis i ajudes la quantitat màxima de 60.000 €, a càrrec del pressupost de l'Institut Balear de la Joventut per a l'any 2022. D'aquest import, 14.000 € es destinen a premiar els millors projectes i 46.000 €, a les ajudes per posar en funcionament els negocis premiats, així com altres negocis que, encara que no hagin obtingut premi, hagin obtingut una puntuació suficient per ser subvencionats.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de la sol·licitud i de la documentació especificada comença l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitza el 28 de juliol de 2022.

 

Palma, 16 de maig de 2022

El director de l'Institut Balear de la Joventut Sebastià Lliteres Lliteres Per delegació de la presidenta de l'Institut Balear de la Joventut (BOIB núm. 23, de 20/02/2018)