Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 313334
Informació pública del projecte de reparcel·lació de la UA 2 de Sa Coma de la modificació puntual núm. 25 de les NN. SS. (Número d’expedient 2021/2833)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Segons els articles 258 i 213.5 del Reglament de la Llei 2/2014 d'Ordenació i Ús del Sòl, el projecte de reparcel·lació s'ha de sotmetre a informació pública durant el termini d'un mes, inserint-hi el contingut íntegre del mateix.

Per la qual cosa, s'obri tràmit d'exposició al públic per un termini d'un mes, que consistirà en la publicació de l'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), i a la seu electrònica de l' Ajuntament (https://seue.santllorenc.es) on s' inclourà còpia del projecte.

Memòria i projecte de reparcel·lació de la UA 2 de la modificació puntual núm. 25 de les NN. SS., redactada per Mateo Estrany Pieras, ICCP col·legiat 9522, que es pot consultar a https://seue.santllorenc.es.

Totes les persones interessades també podran consultar la documentació al departament d'urbanisme (Plaça de l' Ajuntament núm. 1 de Sant Llorenç) en horari d' oficina (de les 8'30 a les 14'30 h).

 

Document signat electrònicament al marge (2 de juny de 2022)

El batle Pep Jaume Umbert