Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PROMOCIÓ ECONÓMICA I DESENVOLUPAMENT LOCAL

Núm. 312078
Extracte de la resolució del conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca de dia 29 de maig de 2022 pel qual s’aprova la convocatòria de la II edició dels Premis a pràctiques exemplars en responsabilitat social 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 630196

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions es publica l'extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhafp.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Beneficiaris

Poden presentar-se empreses (autònoms, microempreses, petites empreses i mitjanes empreses) i projectes emprenedors que duen a terme bones pràctiques o iniciatives en matèria de govern corporatiu, desenvolupament sostenible, gestió de persones, polítiques ambientals i acció social, que aporten valor i contribueixen a fer de Mallorca una societat més justa i equitativa, sense deixar de contribuir al creixement econòmic.

Addicionalment s'atorgarà un reconeixement a la pràctica exemplar d'una gran empresa.

Segon. Objecte

L'objecte és convocar la II edició dels Premis a pràctiques exemplars en responsabilitat social per a l'any 2022 del Consell de Mallorca.

En aquesta convocatòria es volen premiar unes pràctiques que s'estiguin desenvolupant en el moment actual i que puguin servir d'exemple, és a dir, premiar unes pràctiques que puguin ser referent i inspiració dins del context de la responsabilitat social.

Tercer. Bases reguladores

En tot allò no previst a la present convocatòria serà d'aplicació la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i l'Ordenança general de subvencions del Consell de Mallorca (BOIB núm. 21, de 18-02-2017 i BOIB núm. 96, de 4-8-2018).

Quart. Quantia

Els premis del Consell de Mallorca a PE en responsabilitat social tenen una dotació econòmica de trenta-sis mil euros (36.000€), que aniran a càrrec de la partida pressupostària 65.93101.48100 del vigent pressupost de despeses.

L'import dels premis es distribueix de la següent forma:

1 Premi a un projecte emprenedor: un premi de set mil dos cents euros (7.200€).

2 Premi a la PE d'un treballador o treballadora autònom/a: un premi de set mil dos cents euros (7.200€).

3 Premi a la PE d'una microempresa: un premi de set mil dos cents euros (7.200€).

4 Premi a la PE d'una petita empresa: un premi de set mil dos cents euros (7.200€).

5 Premi a la PE d'una mitjana empresa: un premi de set mil dos cents euros (7.200€).

El reconeixement és honorífic i no té dotació econòmica, sense perjudici que el Consell de Mallorca lliuri un obsequi commemoratiu del reconeixement, que expressarà els valors de la responsabilitat social (RS) i de la sostenibilitat.

Els premis estan subjectes a les seves pertinents retencions fiscals.

Quint. Termini per a la presentació de candidatures

1. El termini per a la presentació de les candidatures i tota la documentació finalitza 40 dies naturals després de la publicació de l'extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

2. No seran admeses a tràmit, en cap cas, les candidatures presentades fora del termini i de forma diferent a la que s'estableix en aquesta convocatòria.

3. La presentació de propostes comporta l'acceptació íntegra del que estableix aquesta convocatòria.

Sext. Altres dades

L'àmbit territorial és l'illa de Mallorca.

Aquesta convocatòria està reflectida en el Pla estratègic de subvencions del Consell de Mallorca per a l'any 2022.

Els models normalitzats d'aquesta convocatòria es poden trobar a la seu electrònica del Consell de Mallorca  http://seu.conselldemallorca.net/ca.

  

(Signat electrònicament, 30 de maig de 2022)

La secretària tècnica de Promoció Econòmica i Desenvolupament local

Rosa M. Cañameras Bernaldo

(Per delegació del conseller executiu de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local

BOIB núm. 103 de 22-07-19)