Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

INSTITUT MUNICIPAL D'INNOVACIÓ

Núm. 309977
Ajuntament de Palma. Institut Municipal d'Innovació de Palma. Aprovació de les bases del concurs oposició pel torn lliure per cobrir 2 places de Tècnic Superior en Cartografia i Topografia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Rector de l'Institut Municipal d'Innovació de Palma va aprovar en sessió celebrada el dia 13 de maig de 2022 les bases per convocar concurs oposició pel torn lliure per cobrir 2 places de Tècnic Superior en Cartografia i Topografia.

Els requisits, les característiques de les places  i la documentació a presentar s'han de consultar a les bases de la convocatòria.

Les  bases  estan  disponibles a  la  pàgina  web  de  l'Ajuntament  de  Palma  (Oferta  Pública  de  Feina) https://www.palma.cat/ (enllaç directe: https://acortar.link/KjnqYJ) i a la pàgina web de l'IMI (Oferta Pública de Feina) https://imi.palma.cat/ (enllaç directe: https://acortar.link/lC4PTK).

Les  sol·licituds  per  prendre  part en el  procés  selectiu es  presentaran  en  el Registre General de l'Ajuntament de Palma (https://rec.redsara.es/registro) dins del termini de deu (10) dies hàbils, comptats a partir de l'endemà al de la publicació d'aquestes bases en el BOIB, i es dirigiran l'IMI.  

També es poden presentar en la forma prevista en l'article 16.4. de la Llei 39/2015,  d'1  d'octubre,  del  procediment  administratiu  comú  de  les administracions públiques.

   

(Signat electrònicament: 2 de juny de 2022)

El gerent de l'Institut Municipal d'Innovació de Palma

Job Salvador Torres San Julián