Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 296851
Aprovació de l'expedient de licitació per a l’adjudicació de la concessió administrativa d’ús privatiu de béns de domini públic per a l’explotació del quiosc destinat a la venda al detall de gelats, refrescos i llaminadures, ubicat a la plaça de Ses Palmeres/Alfons III de l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, per procediment obert, tramitació ordinària, millor relació qualitat-preu, únic criteri d'adjudicació, el preu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per a coneixement general, es fa públic que mitjançant resolució de l'àrea d'Organització i Seguretat Ciutadana núm. 2022/LD3002/0000790 de data 25 de maig de 2022, es va resoldre el següent:

«PRIMER. Aprovar l'expedient de licitació per a l'adjudicació de la concessió administrativa d'ús privatiu de béns de domini públic per a l'explotació del quiosc destinat a la venda al detall de gelats, refrescos i llaminadures, ubicat a la plaça de Ses Palmeres/Alfons III de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, per procediment obert, tramitació ordinària, millor relació qualitat-preu, únic criteri d'adjudicació, el preu.

SEGON. Aprovar l'informe-valoració del cànon de data 24/05/2022 i el Plec de clàusules tècniques i administratives particulars de data 25/05/2022, que consten incorporats a l'expedient per a la licitació de la concessió administrativa d'ús privatiu de béns de domini públic per a l'explotació del quiosc destinat a la venda al detall de gelats, refrescos i llaminadures, ubicat a la plaça de Ses Palmeres/Alfons III de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, per procediment obert, tramitació ordinària, millor relació qualitat-preu, únic criteri d'adjudicació, el preu.

TERCER. Publicar l'anunci de la licitació de la concessió administrativa assenyalada en el perfil del contractant de l'Òrgan de Contractació perquè en el termini de QUINZE (15) DIES NATURALS, a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci, les persones interessades puguin presentar oferta.

QUART. Publicar la convocatòria de la licitació de la concessió administrativa assenyalada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a efectes de publicitat, de conformitat amb l'article 96 de la Llei 33/2003, de 3 de novembre, del Patrimoni de les Administracions Públiques.

CINQUÈ. Aprovar la composició de la mesa de contractació que assistirà a l'Òrgan de contractació en aquesta licitació, amb els membres determinats en la clàusula 3.5 del Plec de clàusules tècniques i administratives particulars.

SISÈ. Publicar-ho en el perfil del contractant de l'òrgan de contractació junt amb el plec de clàusules tècniques i administratives particulars que ha estat aprovat.

El plec de clàusules adminstratives particulars i el plec de prescripcions tècniques estan disponibles per a consultar-els, a la pàgina web de l'Ajuntament: https://www.ajciutadella.org/edictes/edictes.aspx?ESTAT=1&TIPO=5

 

Ciutadella de Menorca, en la data de la signatura electrònica (30 de maig de 2022)

L'alcaldessa

Joana Gomila Lluch