Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 300370
Aprovació inicial de la proposta d’ordenació d’un sistema general municipal d’infraestructures i equipaments per a la implantació d’una activitat de recollida municipal de residus al C/ Santa Catalina, 41 de la Urbanització Sa Torre

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb el procediment extraordinari regulat a l'article 6 de la Llei 2/2020, de 15 d'octubre, de mesures urgents i extraordinàries per a l'impuls de l'activitat econòmica i la simplificació administrativa en l'àmbit de les administracions públiques de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la Covid-19, en la sessió ordinària celebrada el 27 d'abril de 2022, el Ple de l'Ajuntament de Llucmajor va adoptar l'acord següent:

Primer. Aprovar inicialment la proposta d'ordenació d'un sistema general d'infraestructures i equipaments per implantar una activitat de recollida municipal de residus (punt verd) al C/ Santa Catalina, 41 de la urbanització Sa Torre del terme municipal de Llucmajor.

Segon. Suspendre l'atorgament de tota classe de d'autoritzacions i llicències urbanístiques al C/ Santa Catalina, 41 de la urbanització Sa Torre del terme municipal de Llucmajor, suspensió que s'efectua, per remissió, de conformitat amb l'article 51 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

Tercer. Sotmetre a exposició pública la proposta d'ordenació del sistema general per un període de 24 dies hàbils, tant pel que fa a la documentació substantiva com a l'ambiental.

Quart. Sol.licitar els informes preceptius a les administracions públiques afectades, informes que han de ser emesos en un termini màxim de 20 dies hàbils.”

La qual cosa es fa pública, a reserva de l'aprovació de l'acta, per al seu coneixement general i a l'efecte de sotmetre la proposta a un període d'exposició pública de vint-i-quatre dies hàbils comptadors a partir de la darrera publicació obligatòria d'entre les que estableix l'article 55.3 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

Qualsevol persona pot consultar l'expedient i la documentació completa de la proposta d'ordenació a les dependències municipals d'urbanisme ubicades al C/ Fira, 14 de Llucmajor, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i a la seu electrònica https://llucmajor.org/; així com presentar, en el termini indicat, les al·legacions que consideri.

 

Llucmajor, 25 de maig de 2022

El regidor d'Urbanisme i Medi Ambient

Guillermo Roig Mascaró