Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 286679
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, a proposta de la directora gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública, de correcció de l’ error observat en les resolucions de 12 de novembre i 28 de desembre de 2021 per la qual s’aproven les llistes provisionals i definitives de persones aspirants admeses i excloses del concurs per constituir una borsa de personal laboral no permanent de la categoria professional de personal de neteja de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per cobrir llocs de treball per interinitat, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La directora gerent de l'Escola Balear de l'Administració Pública ha formulat la proposta de resolució següent,

Fets

1. En data 13 de juliol de 2021, es va publicar al BOIB (núm. 93) la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat de 9 de juliol de 2021, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa de personal laboral no permanent de la categoria professional de personal de neteja de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per cobrir llocs de treball per interinitat, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

2. Mitjançant la Resolució de 12 de novembre de 2021 es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs esmentat, amb la indicació de les causes de l'exclusió. Aquesta Resolució es va publicar en data 15 de novembre de 2021.

3. En data 1 de gener de 2022, es varen publicar al BOIB (núm.1) les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió del concurs per constituir una borsa de personal laboral no permanent de la categoria professional de personal de neteja de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per cobrir llocs de treball per interinitat, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. A l'esmentada llista la Sra. Tamara Guzman Conejo hi apareix com a admesa.

4. Revisada d'ofici la documentació aportada per la Sra. Tamara Guzman Conejo es comprova que no va aportar el certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals o autorització per a la consulta telemàtica en el Registre Central de Delinqüents sexuals.

5. En data 2 de maig de 2022 es va emetre notificació a la persona interessada relativa al tràmit d'audiència de data 2 de maig de 2022, pel qual s'atorgava un termini de 10 dies hàbils per esmenar la deficiència detectada en la sol·licitud i que aportés la documentació acreditativa del certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals o autorització per a la consulta telemàtica en el Registre Central de Delinqüents sexuals exigit en la convocatòria de la borsa esmentada.

6. Finalitzat el termini del requeriment, la persona interessada, no ha acreditat el compliment del requisit del certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals o autorització per a la consulta telemàtica en el Registre Central de Delinqüents sexuals exigit en la convocatòria de la borsa esmentada.

Fonaments de dret

1. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat de 13 de juliol de 2021, a proposta de la directora gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa de personal laboral no permanent de la categoria professional de personal de neteja de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per cobrir llocs de treball per interinitat, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

3. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que diu “Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

4. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Proposta de resolució

Propòs a la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat que dicti una resolució en els termes següents:

1. Corregir els errors advertits en les Resolucions de 12 de novembre i 28 de desembre de 2021 per la qual s'aproven les llistes provisionals i definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes d'exclusió, del concurs per constituir una borsa de personal laboral no permanent de la categoria professional de personal de neteja de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, per dur a terme treballs ocasionals o urgents, o bé per cobrir llocs de treball per interinitat, a les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera , i afegir a l'annex 2 (llista definitiva de persones excloses) una persona que constava admesa i que es declara definitivament exclosa.

2. Declarar desistida de la seva sol·licitud la sra. Tamara Guzman Conejo, atesa la manca d'esmena en el termini de 10 dies hàbils concedit.

3. Eliminar de l'annex 1 (llista definitiva de persones aspirants admeses) la persona aspirant indicada a l'apartat anterior.

4. Publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica de la Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en el web <http://oposicions.caib.es>.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 19 de maig de 2022

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat Mercedes Garrido Rodríguez La direcció gerència proposant María del Carmen Iglesias Manjón

 

 

 

ANNEX 1 Correcció d'error advertit

 

ANNEX 1 Llista definitiva de persones excloses

1. S'afegeix a la llista definitiva de persones excloses, la persona següent:

Nom

DNI

Motiu d'exclusió

(dades personals ocultes)

(dades personals ocultes)

No adjunta certificat negatiu del Registre Central Delinqüents Sexuals o autorització consulta

 

ANNEX 2 Llista definitiva de persones aspirants admeses

2. S'elimina de la llista definitiva de persones aspirants admeses, la persona indicada al punt anterior.