Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE MALLORCA

Núm. 284703
Convocatòria TIC Negocios: Marketing Online

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca informa de la Convocatòria Pública per al desenvolupament de Plans de Màrqueting Online, efectuats a través d'un assessorament, en el marc del programa TIC Negocios: Marketing Online, amb el finançament de la Direcció General d'Innovació de la Conselleria de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica del Govern de les Illes Balears del 2022, respectant els principis de publicitat, lliure concurrència, transparència, confidencialitat, igualtat i no discriminació.

Primer. - Objecte.

Contribuir a la millora de la competitivitat de les pimes de Mallorca, mitjançant la utilització del Màrqueting Online en les seves estratègies empresarials com a eina competitiva clau per aconseguir un creixement econòmic sostingut.

Segon. - Beneficiaris.

Pimes i autònoms, de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Mallorca, que es troben donades d'alta en el Cens de l'IAE.

Tercer. - Convocatòria.

El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses en la pàgina web de la Cambra de Comerç

https://www.cambramallorca.com/marketingplan2022

En aquesta web podrà descarregar-se, juntament amb la convocatòria, la documentació necessària per fer la sol·licitud.

Quart. - Plans de màrqueting online

El pressupost disponible en aquesta convocatòria per als serveis de suport al Màrqueting Online és de 15.000 euros. A títol informatiu, s'indica que el cost global del projecte TIC Negocios: Marketing Online és de 1.500 € per empresa, sent el cost de l'elaboració dels diagnòstics per part del consultor homologat de 600 € + IVA.

Aquests serveis són gratuïts per a les empreses i es realitzen en el marc de les funcions de caràcter públic-administratiu encomanades a les Cambres de Comerç en la Llei Bàsica 4/2014, per enfortir el teixit empresarial.

El pla de màrqueting online inclourà, entre d'altres: resum executiu, descripció de l'empresa, anàlisi de la situació actual, identificació de necessitats i informe de recomanacions.

Cinquè. - Termini per a la presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds s'obrirà a les 09:00h del dia 25 de maig  de 2022 mitjançant el formulari de la seu electrònica, en els termes prevists a la present convocatòria disponible a la web de la Cambra de Comerç https://www.cambramallorca.com/marketingplan2022 i fins a les 14:00 h del dia 9 de juny del 2022.

 

Palma 19 de maig del 2022

El secretari General Antonio Grimalt Llofriu