Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 276027
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 16 de maig de 2022 per la qual s'adjudica, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup Administratiu de la funció administrativa (C1) de la plantilla autoritzada de l'Hospital de Manacor

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 16 de maig de 2022 per la qual s'adjudica, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup Administratiu de la funció administrativa (C1) de la plantilla autoritzada de l'Hospital de Manacor.

Fets

1. El dia 22 de març de 2022 es va publicar en el BOIB número 40 la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 17 de març de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria per a cobrir, pel sistema de promoció interna temporal, una plaça del grup administratiu de la funció administrativa (C1), de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor, modificada per Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 23 de març de 2022 (BOIB núm. 42, de 26 de març de 2022)

2. El 28 d'abril de 2022 es va publicar la llista definitiva de la puntuació dels mèrits per a cobrir pel procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup administratiu (C1), de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor, i es va determinar la data per a realitzar la prova pràctica

3. El 16 de maig de 2022 s'ha publicat la llista definitiva de la puntuació total de la prova pràctica obtinguda pels candidats admesos en la convocatòria per a cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup administratiu de la funció administrativa (C1) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor

Fonaments de dret

1. L'article 35.1 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut, determina que per necessitats del servei —i en els supòsits i sota els requisits que a aquest efecte s'estableixin a cada servei de salut— es pot oferir al personal estatutari fix acomplir temporalment i amb caràcter voluntari les funcions corresponents al seu lloc de treball d'una categoria del mateix nivell de titulació o d'un nivell superior, sempre que es tengui el títol corresponent. Aquests procediments s'han de negociar en les meses corresponents.

2. En el BOIB núm. 31, de 28 de febrer de 2012, es va publicar el Pacte de 24 de febrer pel qual es regulen els criteris generals de la promoció interna temporal del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears (corregit en el BOIB núm. 36, de 8 de març de 2012). L'objecte principal del Pacte és establir els criteris generals per a la promoció interna temporal i l'ordre de finalització o cessament d'aquest personal.

3. Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears d'11 de març de 2021 per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari de la sanitat pública autonòmica en la persona titular de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals i en les persones titulars de les gerències territorials (BOIB núm. 39, de 20 de març de 2021)

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Adjudicar, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup administratiu de la funció administrativa (C1) de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital de Manacor a la senyora MARIA BARCELO MORA, atès que és la candidata que ha obtingut la puntuació més alta.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora gerent de l'Hospital de Manacor en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació a l'article 57 de la Llei 3/2003 de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Manacor, 16 de maig de 2022

La directora gerent de l'Hospital de Manacor

Per delegació del director general del Servei de Salut de les Illes Balears 

(Resolució d'11.03.2021, BOIB núm. 39, de 20.03.2021)

Catalina Vadell Nadal