Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 275678
Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori de 13 de maig de 2022, de correcció d’errades de l’Ordre 11/2022, de 5 de maig de 2022, del conseller de Medi Ambient i Territori per la que s’estableixen les bases reguladores i s’aprova la convocatòria per a l’any 2022 de subvencions per a actuacions en la Reserva de la Biosfera Menorca, amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-Next GenerationEU

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 60, de 7 de maig de 2022, es va publicar l'Ordre 11/2022, de 5 de maig de 2022, del conseller de Medi Ambient i Territori per la que s'estableixen les bases reguladores i s'aprova la convocatòria per a l'any 2022 de subvencions per a actuacions en la Reserva de la Biosfera Menorca, amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-Next GenerationEU, juntament amb els Annexos 2 a 8 (Secció I. Disposicions generals), així com l'extracte de la convocatòria (Secció V. Anuncis).

2. La convocatòria (Annex 1 de l'Ordre dalt citada) fou publicada en la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS), amb número d'identificador 625148, en data 7 de maig de 2022, així com en el BOIB núm. 62, de 12 de maig de 2022.

3. Posteriorment a la publicació dels anteriors, s'ha detectat un error en la base Cinquena, apartat 1, de la convocatòria de subvencions per a l'any 2022 (Annex 1 de l'Ordre), en relació amb el còmput del termini per a la presentació de sol·licituds per a concórrer en ella, tenint en compte el caràcter preceptiu i vinculant del que es disposa en l'art. 6.2, paràgraf 2n in fine, del Reial decret 130/2019, de 8 de març, pel qual es regula la Base de dades Nacional de Subvencions i la publicitat de les subvencions i altres ajudes públiques.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment els errors materials, aritmètics o de fet dels seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

3. Reial decret 130/2019, de 8 de març, pel qual es regula la Base de dades Nacional de Subvencions i la publicitat de les subvencions i altres ajudes públiques.

Per tot això, dict la següent:

Resolució

1. Rectificar l'errada advertida, en les versions catalana i castellana, en la base Cinquena, apartat 1, de la convocatòria (Annex 1 de l'Ordre 11/2022, de 5 de maig de 2022, del conseller de Medi Ambient i Territori per la que s'estableixen les bases reguladores i s'aprova la convocatòria per a l'any 2022 de subvencions per a actuacions en la Reserva de la Biosfera Menorca, amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-Next GenerationEU), publicada en la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS), amb número d'identificador 625148, en data 7 de maig de 2022, així com en el BOIB núm. 62, de 12 de maig de 2022.

On hi diu:

1. El termini de presentació de les sol·licituds, a què es refereix l'article 13.1 de l'Ordre, és de 15 dies naturals a comptar des del dia següent a la publicació d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Hi ha de dir:

1. El termini de presentació de les sol·licituds, a què es refereix l'article 13.1 de l'Ordre, és de 15 dies naturals a comptar des del dia següent a la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2.  Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Medi Ambient i Territori en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

  

Palma, en la data de la signatura electrònica (13 de maig de 2022)

El conseller de Medi Ambient i Territori

Miquel Mir Gual