Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 273341
Àrea Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat. Oficina del Pla General i Model de Ciutat. Anunci. Exp.: PA 2010/12. Suspensió de llicències per la parcel·la situada al carrer Rodríguez de Arias, 19, i per la parcel·la del carrer d’Alòs 8

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Àrea Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat

Gerència d'Urbanisme

Oficina del Pla General i Model de Ciutat. Exped.: PA2010/12

El Ple de l'Ajuntament de Palma, en sessió de 28 d'abril de 2022, va acordar el següent:

“1. Suspendre, amb la durada d'un any, en els termes de l'article 51 de la LUIB, la tramitació i l'aprovació de plans de desenvolupament, d'instruments de gestió, així com l'atorgament de tota classe d'autoritzacions i llicències urbanístiques per a àrees o usos determinats, i la possibilitat de presentar comunicacions prèvies en les parcel·les situades en carrer Rodríguez de Arias, 19 (Referència cadastral: 9008802DD6890G0001QW) i en el carrer d'Alòs 8 (Referència cadastral: 9008803DD6890G0001PW). L'àmbit de suspensió queda grafiat al plànol que s'adjunta a aquest acord com annex.

Tot allò vista la " INSTRUCCIÓ PER A LA SUSPENSIÓ DE LLICÈNCIES PER LA PARCEL·LA SITUADA AL CARRER RODRÍGUEZ DE ARIAS, 19 (REFERÈNCIA CADASTRAL: 9008802DD6890G0001QW) I PER LA PARCEL·LA DEL CARRER D'ALÒS 8 (REFERÈNCIA CADASTRAL: 9008803DD6890G0001PW)" del Gerent d'Urbanisme de 29 de març de 2022 que s'adjunta com annex i part integrant del present Acord.

2.Fer els estudis necessaris per analitzar les al·legacions/suggeriments realitzades pel col·lectiu veïnal Som Serralta.

3. Publicar aquest acord al  Butlletí Oficial de les Illes Balears, i un diari dels de més difusió de les Illes Balears i en l'adreça o el punt d'accés electrònic corresponent.

4. Comunicar el present acord a tots els Departaments de la Gerència d'Urbanisme així com als Serveis de Gestió Urbanística i d'Informació Urbanística.”

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. El termini per interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre aquesta notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició.

El recurs potestatiu de reposició, s'haurà de presentar en el Registre General de les Oficines Municipals d'Atenció a la Ciutadania, la ubicació de les quals es pot consultar a la web www.palma.cat, o a les dependències a què es refereix l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. El recurs s'entendrà desestimat quan no s'hagi resolt ni notificat la resolució, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà que s'interposi i en aquest cas quedarà expedita la via contenciós administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, d'acord amb l'article abans esmentat i els 8.1, 45 i següents  de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant la Sala Contenciós administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre aquesta notificació, tot això sense perjudici de qualsevol recurs acció que es consideri convenient. 

 

Palma, 13 de maig de 2022

La cap de servei Coordinadora de l'Oficina del Pla General Pilar Simón Aznar