Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BUNYOLA

Núm. 271102
Aprovació de les bases reguladores i convocatòria de la campanya de foment del comerç local de Bunyola 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Resolució de la Regidoria Delegada núm. 2022-0479, de data 11 de maig, es va adoptar l'acord següent:

PRIMER. Aprovar la convocatòria per a la concessió de subvencions per procediment de concurrència no competitiva d'ajudes pel foment del comerç local  terme municipal de Bunyola, amb el text que figura en l'Annex de la present proposta de Resolució.

SEGON. Aprovar la despesa de 540,00 euros a la qual ascendeix l'import de la subvenció.

TERCER. Registrar la informació a incloure en la BDNS pels mitjans electrònics que aquesta proporcioni, acompanyada del text de la convocatòria, del seu extracte i de les seves dades estructurades.

Després de registrar la informació, la BDNS posarà l'extracte de la convocatòria a la disposició del Butlletí Oficial de la Província per a la seva publicació. En la publicació de l'extracte haurà de constar el codi d'identificació que hagi assignat la BDNS a la convocatòria.

QUART. Designar com a òrgan instructor a Jaume Pardo Juan i com a membres de l'òrgan col·legiat encarregat d'emetre informe en el qual es concreti el resultat de l'avaluació efectuada a

Carmen Parra Arcos (Regidora de Turisme, Comerç i Participació)

Andreu Bujosa Bestard (Batle)

Antoni Balle Conti (Funcionari de l'Ajuntament)

CINQUÈ. Facultar al Sr. Alcalde-President per subscriure i signar tota classe de documents relacionats amb aquest assumpte.

 

Bunyola, 11 de maig de 2022

El batle

Andreu Bujosa Bestard

 

Bases reguladores de la campanya de foment del comerç local de Bunyola 2022

L'Ajuntament de Bunyola, amb domicili a C/ Sa Plaça, 4 – 07110 - Bunyola, Illes Balears amb CIF núm. P0701000B, organitza un sorteig dins la campanya de foment del comerç local de Bunyola amb diversos premis que es detallen a les bases que regiran aquest procés. El present sorteig es regirà per les següents BASES:

BASE 1 – Participants

El sorteig està dirigit a totes les persones físiques majors d'edat de qualsevol nacionalitat que participin de la campanya de foment del comerç local, i que acreditant un mínim de tres compres als comerços del municipi de Bunyola adherits a la campanya. Veure BASE 3 pel procediment del sorteig.

BASE 2 – Període de participació

El període de participació en la campanya comença el dia 26 de maig de 2022 a les 9h i finalitza el dia 11 d'agost de 2022 a les 14h. L'Ajuntament de Bunyola podrà ampliar o reduir aquest termini, un fet que comunicarà a la seva pàgina web i a les xarxes socials, si fos necessari. I per altre banda, ho notificarà formalment als comerços adherits.

Durant tot aquest període de participació les bases que regiran aquesta campanya de foment del comerç local estaran disponibles en el lloc web:

https://www.ajbunyola.net/ca/comerc-local

BASE 3 – Procediment de participació i sorteig

Durant el període de participació indicat a la Base 2 els interessats podran concórrer en el sorteig si participen de la campanya «foment del comerç local de Bunyola».  Aquest campanya es regirà de la següent manera:

3.1 Participació: Per participar es necessari adquirir una butlleta oficial de la campanya que es podrà aconseguir a qualsevol dels comerços adherits o a les oficines centrals (C/Sa Plaça, 4 – Bunyola)  del propi Ajuntament de Bunyola.

3.2 Comerços adherits: La participació per part dels comerços és totalment gratuïta. Els comerços que es vulguin adherir a la campanya, tendran del 12 al 22 de maig per fer-ho, emplenant un formulari que tendran disponible tan online com físicament a l'Ajuntament de Bunyola. Qualsevol comerç que no empleni el formulari dins el període estipulat no podrà participar de la campanya de Foment del Comerç Local.

Els comerços adherits a la campanya es podran consultar a la web de l'Ajuntament de Bunyola. https://www.ajbunyola.net/ca/comerc-local Per altre banda, disposaran d'un cartell distintiu de la campanya a cada establiment.

3.3 Butlleta de participació: Aquest butlleta de participació recull nom complet, telèfon i correu electrònic del participant; i per altre banda un espai habilitat per els segells dels comerços on es realitzarà la despesa o compra.

3.4 Accions de la campanya: Aquesta campanya està integrada per dues accions diferenciades que amb una sola butlleta es podrà participar:

3.4.1 Regal Directe: Per aconseguir el regal directe (veure BASE 4 pel detall del regal directe)  s'haurà de realitzar una compra o adquirir un servei superior a 10€ a tres comerços diferents (comerços adscrits a la campanya) i aconseguir així tres segells diferents per a la butlleta de participació.

3.4.2. Sorteig premis: Per poder participar del sorteig de la resta de premis (veure BASE 4 pel detall dels premis) s'ha de fer una compra o adquirir un servei superior a 10€ a sis comerços diferents adherits a la campanya. Per certificar aquesta compra és necessari un segell de cada comerç a la butlleta de participació.

3.5 Entrega de butlletes: Les butlletes correctament emplenades amb totes les dades personals del participant més els 6 segells diferents de cada comerç, s'entregarà a l'urna col·locada per a l'Ajuntament de Bunyola, que estarà disponible de dilluns a divendres de 9 a 14 dins el període que marca la BASE 2.

3.6 El regal directe només es podrà aconseguir un sol cop, i un per a cada participant. S'entregaran quan es dipositi la butlleta a la urna abans esmentada i es farà un registre de l'entrega del regal. Els regals es repartiran fins a finalitzar existències i per riguros ordre d'entrega de la butlleta correctament emplenada.

3.7 Al sorteig final es pot participar en tantes butlletes com es desitgi per tenir més oportunitats de ser l'afortunat.

Les dades personals facilitades no es publicaran, llevat dels noms del guanyadors. El sorteig dels premis es realitzarà en tres dates diferenciades, elegint un total de 3 guanyadors, un per cada data que detallam a continuació: 22 de juny, 20 de juliol i 12 d'agost de 2022. El sorteig es realitzarà mitjançant l'extracció de forma aleatòria d'una de les butlletes de l'urna de participació. En el cas que la butlleta extreta no estigui correctament emplenada o les dades siguin inintel·ligibles, es procedirà a extreure una segona butlleta. (Aquest procediment es repetirà fins que es pugui extreure una butlleta correcte).  

El guanyador tindrà dret a prendre possessió del premi especificat a la Base 4 i l'Ajuntament es farà càrrec de totes les despeses.

BASE 4 – Els Premis i/o Regals

4.1 Regals directes amb tres segells de diferents comerços adherits a la campanya:  A. Bossa de tela - Comerç Local i  B. Davantal de tela - Cuina Local

Aquest regal directe compost per bossa i davantal només es podrà aconseguir un sol cap per a participant, i fins a final d'existències. El moment que es finalitzin les existències es farà públic per xarxes socials de l'Ajuntament de Bunyola.

4.2 Fase de Sorteig amb 6 segells de diferents comerços adherits a la campanya. Al sorteig final es pot participar amb tantes butlletes com es desitgi, no hi ha límit de participació, sempre i quan s'entreguin butlletes vàlides, i amb els 6 segells de diferents comerços que certifiquin la compra o despesa al petit comerç de Bunyola adherit a la campanya.  

Premis i la distribució temporal d'aquests seran els següents:

22 de juny 2022 – Targeta Regal de 240€ per compres al comerç local de Bunyola (adherits a la campanya)

20 de juliol 2022 - Targeta Regal de 240€ per compres al comerç local de Bunyola (adherits a la campanya)

12 d'agost 2022 – Targeta Regal de 240€ per compres al comerç local de Bunyola (adherits a la campanya)

Com funcionen les Targetes Regal de 240€?

Cada targeta regal de 240€ està composta per 4 bons de 60€

1. Tres bons de 60€ que aporta l'Ajuntament de Bunyola per emprar a qualsevol comerç adherit a la campanya.

2. Un quart bo de 60€ que aporta l'associació d'empresaris de Bunyola, i  es podrà fer ús a tots aquells comerços adherits a la campanya que formin part de dita associació. Podeu consultar la llista de comerços adherit a la web municipal on es detallarà quins son aquest comerços.

https://www.ajbunyola.net/ca/comerc-local

Els bons es poden emprar fins a un total de 4 comerços diferents, o bé, a un sol comerç, segons interessi a la persona premiada. Les despeses a qualsevol dels comerços adherits ha de ser com a mínim de 60€. Els bons tenen un validesa fins el 15 de novembre de 2022.

BASE 5Motius per quedar exclosos del sorteig i/o al premi

Els motius per no poder participar del sorteig o ser un del premiats son:

1. No complir amb alguna de les bases aquí establertes

2. No presentar una butlleta oficial

3. Que la butlleta oficial no tengui els nombre de segells sol·licitats en aquestes bases (tres segells pel premi directe i sis segells pel sorteig de premis). En cap cap serà vàlida una butlleta amb tots els segells d'un mateix establiment o servei.

4. Segells de comerços no adherits a la campanya no seran vàlids

5. Manipular de qualsevol forma la butlleta de participació o la informació que en ella es requereix.

BASE 6 – Publicació del guanyador i comunicació a aquest

Un cop es tregui una butlleta de forma aleatòria de l'urna de participació, es contactarà telefònicament amb la persona guanyadora. En cas que aquesta persona renunciï al premi de forma expressa, es procedirà a treure una segona butlleta, i si aquest també hi renuncia es repetirà el procés i així successivament, fins entregar el premi.

L'acceptació del premi per part de la persona guanyadora implica que autoritza expressament l'Ajuntament de Bunyola perquè publiqui el seu nom i la fotografia de l'entrega al seu web i a les xarxes socials.

BASE 7 - Entrega del premi

La persona guanyadora i l'Ajuntament de Bunyola pactaran un dia per fer entrega del premi, en el termini màxim d'un mes a comptar des de la data en què se li hagi comunicat. L'entrega es farà en dependències Municipals i l'acceptació del premi implica l'acceptació de realitzar una fotografia en el moment de l'entrega del premi per compartir en xarxes socials i/o la web municipal.

BASE 8 – Dades personals

Les dades personals que els participants en el sorteig facilitin a través de les butlletes descrits a la Base 3 d'aquest sorteig seran utilitzades exclusivament per a contactar amb els guanyadors o guanyadores. Al finalitzar el període del sorteig (veure base 2) es destruiran totes les butlletes.

Així, les seves dades personals seran usades per a la nostra relació i per poder prestar-li els nostres serveis. Aquestes dades són necessàries per poder relacionar-nos amb vostè, la qual cosa ens permet l'ús de la seva informació dins de la legalitat. Així mateix, podran tenir coneixement de la seva informació aquelles entitats que necessitin tenir accés a la mateixa perquè puguem prestar-li els nostres serveis. Conservarem les seves dades durant la nostra relació i mentre ens obliguin les lleis aplicables. En qualsevol moment es pot adreçar a nosaltres per saber quina informació tenim sobre vostè, rectificar-la si fos incorrecta i eliminar-la una vegada finalitzada la nostra relació. També té dret a sol·licitar el traspàs de la seva informació a una altra entitat (portabilitat).   Per tal de sol·licitar algun d'aquests drets, haurà de realitzar una sol·licitud escrita a la nostra adreça, juntament amb una fotocòpia del seu DNI: AJUNTAMENT DE BUNYOLA, SA PLAÇA.4. C.P. 07110, BUNYOLA (Illes Balears). En cas que entengui que els seus drets han estat desatesos, pot formular una reclamació a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

BASE 9 – Acceptació de les bases

Tots els participants en el sorteig, pel sol fet de participar-hi, accepten les presents bases.

BASE 10 – Altres consideracions

L'Ajuntament de Bunyola es reserva el dret a modificar o a cancel·lar aquestes bases durant el desenvolupament del sorteig per circumstàncies alienes a la gestió de l'esdeveniment.

L'Ajuntament de Bunyola es reserva el dret de cancel·lar o modificar aquestes bases i conseqüentment la campanya, si el nombre de comerços adherits no supera el mínim considerat suficient per dur a terme la present campanya.

Les presents bases es regeixen per la legislació espanyola en matèria de joc. L'Ajuntament i els participants en la promoció, amb renúncia expressa al seu propi fur, se sotmeten als tribunals competents en la matèria per a qualsevol controvèrsia que es pugui generar entre ambdós.