Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 267980
Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional de 10 de maig de 2022 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria d’Educació i Formació Professional en el primer quadrimestre de l’any 2022 i, amb caràcter extraordinari, altres convenis de col·laboració subscrits anteriorment en 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, una relació dels convenis de col·laboració subscrits, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per la Conselleria competent en matèria d'educació i formació professional

1. En el primer quadrimestre de l'any 2022:

-Addenda mitjançant la qual es prorroga la vigència del Conveni de Col·laboració, signat en data 17 de març de 2017, entre la Conselleria d'Educació i Universitat (actualment Conselleria d'Educació i Formació Professional) i l'Ajuntament de Valldemossa per a la gestió del menjador escolar del CEIP Nicolau Calafat, de data 23 de febrer de 2022.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i la Universitat de les Illes Balears en matèria de difusió del coneixement pedagògic per dur a terme l'actualització de la xarxa estatal de base de dades d'informació educativa REDINED, de data 12 de gener de 2022.

-IV Addenda de pròrroga del Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Universitat, l'Ajuntament de Calvià i l' IMEB, en els programes de reutilització i creació de fons de llibres de text i material didàctic dels centres educatius d'educació primària i educació secundària de Calvià, de data 19 d'abril de 2022.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i la Universitat de les Illes Balears per a l'organització conjunta de les olimpíades i els concursos educatius, de data 10 de març de 2022.

-Addenda al Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional, i la Universitat de les Illes Balears per a l'organització conjunta de les olimpíades i els concursos educatius, corresponent al curs acadèmic 2021-2022, de data el 10 de març de 2022.

-Conveni de col·laboració per a la integració del Moodle de la formació en línia per a docents del PROGRAMA 1,2,3,EMOCIÓ! De l'Agència de Salut Pública de Barcelona al Moodle de formació en línia de la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears, de data 13 d'abril de 2022

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i el senyor Mariano Ferrer Marí per afavorir la impartició del títol de tècnic en Producció Agroecològica al CIFP Can Marines, de data 3 de febrer de 2022.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'Institut Municipal de l'Esport de l'Ajuntament de Palma per afavorir la impartició de diversos cicles formatius de la família professional d'Activitats físiques i esportives a l'IES Bendinat i a l'IES Son Rullan, de data 7 de març de 2022.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Binissalem en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, de data 18 de març de 2022.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional del Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Formentera en matèria d'educació de persones adultes per al curs escolar 2021-2022, de data 28 de març de 2022).

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'Ajuntament de Pollença per afavorir la impartició de diversos cicles formatius de la família professional d'Activitats físiques i esportives a l'IES Guillem Cifre de Colonya, de data 13 d'abril de 2022

2. Amb caràcter extraordinari, en el segon quadrimestre de l'any 2021:

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'APIMA del CEIP Inspector Doctor Comas Camps, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Inspector Doctor Comas Camps d'Alaior, de data 15 de juny de 2021.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'APIMA del CEIP Ses Bassetes, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Ses Bassetes del Port d'Andratx, de data 15 de juny de 2021.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'APIMA del CEIP Es Pont, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Es Pont de Palma, de data 15 de juny de 2021.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'APIMA del CEIP Rafal Vell, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Rafal Vell de Palma, de data 15 de juny de 2021.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'APIMA del CEIP Sa Indioteria, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Sa Indioteria de Palma, de data 15 de juny de 2021.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'APIMA Corb Marí del CEIP Badies, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Badies de Llucmajor, de data 15 de juny de 2021.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'APIMA del CEIP Sa Marina de Llucmajor, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Sa Marina de Llucmajor, de data 25 de juny de 2021.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'APIMA del CEIP Melcior Rosselló i Simonet, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Melcior Rosselló i Simonet de Santa Maria, de data 25 de juny de 2021.

-Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Educació i Formació Professional i l'APIMA del CEIP Son Juny, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Son Juny de Sant Joan, de data 12 de juliol de 2021.

-Addenda mitjançant la qual es prorroga la vigència del Conveni de Col·laboració, signat en data 10 de febrer de 2017, entre la Conselleria d'Educació i Universitat (actualment Conselleria d'Educació i Formació Professional) i l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de l'Ajuntament de Calvià per a la gestió del menjador escolar del CEIP Son Caliu, de data 6 de juliol de 2021.

-Addenda mitjançant la qual es prorroga la vigència del Conveni de Col·laboració, signat en data 2 de novembre de 2017, entre la Conselleria d'Educació i Universitat (actualment Conselleria d'Educació i Formació Professional) i l'APIMA de l'IES Josep Font i Trias, per a la gestió del servei de cafeteria de l'IES Josep Font i Trias, de data 28 de maig de 2021.

3. En el tercer quadrimestre de l'any 2021:

-Addenda mitjançant la qual es prorroga la vigència del Conveni de Col·laboració, signat en data 3 de novembre de 2020, entre la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca (actualment Conselleria d'Educació i Formació Professional) i l'APIMA del CEIP Maria Lluïsa Serra, per a la gestió del menjador escolar del CEIP Maria Lluïsa Serra, de data 1 de setembre de 2021.

 

Palma, 10 de maig de 2022

El conseller d'Educació i Formació Professional Martí X. March Cerdà