Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, FUNCIÓ PÚBLICA I IGUALTAT

Núm. 260595
Correcció d’errades advertides en la publicació de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat referida al nomenament del registrador del Registre de la Propietat de Manacor 1, corresponent a l’edicte 3449 del BOIB núm. 58, de 3 de maig de 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'han observat diverses errades en la versió catalana de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat referida al nomenament del registrador del Registre de la Propietat de Manacor 1, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 58, de 3 de maig de 2022.

En primer lloc, en el punt 2 dels fets, hi ha una errada en la data de la Resolució de 8 d'abril de 2021, de la Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública, atès que la Resolució esmentada és del dia 8 d'abril de 2022.

D'altra banda, s'han omès en el mateix punt 2 dels fets la data i el número del Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) de la publicació de la Resolució de 8 d'abril de 2022, de la Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública. Així mateix, s'ha omès en el punt 3 la data de la proposta de resolució del nomenament.

Per tot això, d'acord amb els articles 19.2 i 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

Rectificar les errades advertides en la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat referida al nomenament del registrador del Registre de la Propietat de Manacor 1, corresponent a l'edicte 3449 de 3 de maig de 2022, de la manera següent:

On hi diu:

Fets

2. La Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública va resoldre el concurs mitjançant la Resolució de 8 d'abril de 2021 (BOE núm. XXX, de XX d'abril de 2022) i, en l'àmbit de les Illes Balears, va proveir la vacant següent:

- Registre de la Propietat de Manacor 1, que s'adjudicà al senyor Damián Antonio Canals Prats.

3. El XX d'abril de 2022, el director general de Relacions Institucionals i Cooperació Local ha formulat la proposta de resolució d'aquest nomenament.

Hi ha de dir:

2. La Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública va resoldre el concurs mitjançant la Resolució de 8 d'abril de 2022 (BOE núm. 93, de 19 d'abril de 2022) i, en l'àmbit de les Illes Balears, va proveir la vacant següent:

- Registre de la Propietat de Manacor 1, que s'adjudicà al senyor Damián Antonio Canals Prats.

3. El 21 d'abril de 2022, el director general de Relacions Institucionals i Cooperació Local ha formulat la proposta de resolució d'aquest nomenament.

Palma, 5 de maig de 2022

El secretari general

Benito Prósper Gutiérrez