Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 258304
Comanda de gestió a l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI), per a la tramitació del procediment de selecció dels sol.licitants per a l'adjudicació de 48 habitatges situats a l'avinguda de s'Olivera, 62 de Magaluf, Calvià, en règim d'arrendament, 24 dels quals son propietat de l'Ajuntament de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Calvià, en sessió celebrada el dia 24 de febrer de 2022 aprova ENCARREGAR UNA COMANDA DE GESTIÓ A L'INSTITUT BALAER DE L'HABITATGE (IBAVI) i es procedeix a publicar al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears l'acord adoptat, per a la difusió i el coneixement públic.

ACORD

PRIMERA.- ENCARREGAR una COMANDA DE GESTIÓ A L'INSTITUT BALAER DE L'HABITATGE (en endavant IBAVI), en virtut del que estableix l'article 11 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic -LRJSP-, per a la tramitació del procediment de selecció dels sol·licitants per a l'adjudicació de 48 habitatges situats a l'avinguda de S'Olivera, 62 de Magaluf, Calvià, en règim d'arrendament, 24 dels quals son propietat de l'ajuntament de Calvià.

Els actes de caràcter material i tècnic que s'encomanen són els estan determinats al esborrany que s'adjunta.

SEGONA.- La comanda de gestió que s'atorga no suposa cessió de titularitat de la competència, sent responsabilitat dels òrgans municipals competents dictar tots els actes o resolucions de caràcter jurídic donin suport a la concreta activitat material objecte de comanda i, en tot cas, la resolució sancionadora, conformitat amb el que estableix l'article 21.1.n) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local -LRBRL-, o norma sectorial específica que atribuïsca corresponent.

TERCERA.- ENTRADA EN VIGOR I VIGÈNCIA. La present encomana de gestió entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al BOIB, una vegada formalitzat el conveni entre aquest Ajuntament i l'IBAVI.

El termini de vigència del conveni serà per una durada determinada de quatre (4) anys.

En qualsevol moment, abans de la finalització del termini previst a l'apartat anterior, els signants del conveni en poden acordar unànimement la pròrroga per un període de fins a quatre (4) anys addicionals o la seva extinció.

QUARTA.- APROVAR l'esborrany del Conveni de Comanda de Gestió que s'adjunta al present acord, i facultar al Sr. Batle per a la seva signatura i tots els actes que en requereixi la formalització.

CINQUENA.- NOTIFICAR el present acord al IBAVI, a l'efecte que per la seva banda es procedeixi a l'acceptació de la comanda aquí conferida.

SISENA.- Una vegada acceptada la Comanda de Gestió per l'IBAVI, el present acord es publicarà al BOIB, per a general coneixement.

 

Calvià, 5 de maig de 2022

La teniente de alcalde de Cohesión Social e

Igualdad, Comunicación y Policia Local

Natividad Francés Gárate