Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE L'HABITATGE (IBAVI)

Núm. 257431
Informació pública de la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Calvià i l’IBAVI per a l’adjudicació de 48 habitatges en règim de lloguer en el terme municipal de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament De Calvià va encomanar, per acord de ple de data 24 de febrer de 2022 a l'Institut Balear de l'Habitatge l'adjudicació de 24 habitatges de titularitat municipal situats a l'avinguda de S'Olivera, 62 Magalluf (Calvià).

El Consell d'Administració de l'Institut Balear de l'Habitatge en sessió celebrada el passat 24 de març va aprovar la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Calvià i l'Institut Balear de l'Habitatge per a l'adjudicació en règim de lloguer dels 24 habitatges de titularitat municipal.

L'Institut Balear de l'Habitatge i l'Ajuntament de Calvià varen signar el conveni de col·laboració en data 13 d'abril de 2022.

Mitjançant aquest conveni l'Ajuntament de Calvià s'adhereix al procediment d'adjudicació i als criteris aprovats en el Consell d'Administració de l'IBAVI celebrat el passat 28 de gener de 2022 que regeixen l'adjudicació de 24 habitatges propietat de l'IBAVI en el municipi de Calvià.

El procediment d'adjudicació serà únic per als 48 habitatges protegits.

L'adjudicació dels 24 habitatges propietat de l'Ajuntament de Calvià es farà amb base a les llistes de participants que l'IBAVI va publicar, d'acord amb el procediment d'adjudicació aprovat pel Consell d'Administració el passat 28 de gener, per als habitatges propietat de l'IBAVI.

  

Palma, 25 d'abril de 2022

La directora gerent

Cristina Ballester Parets