Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DES MERCADAL

Núm. 257188
Nomenament funcionari carrera d'Administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local de l'Ajuntament des Mercadal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant la resolució d'Ajuntament de l'Ajuntament des Mercadal núm. 338 de dia 4 de maig DE 2022 sobre la convocatòria per cobrir com a personal funcionari de carrera 1 plaça vacant de la categoria de policia local de l'Ajuntament de mercadal, escala administració especial, subescala de serveis especials, grup C1, aprovada en l'oferta de feina pública 2019 (BOIB núm. 92 de 09.07.2019) mitjançant el procediment ordinari.

Es resol:

PRIMER: Nomenar al Sr. E.L.F. amb DNI 41750498R, com a funcionari de carrera d'Administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local d'aquest Ajuntament, amb efectes de dia 7 de Febrer de 2022.

SEGON: Notificar la present resolució a l'aspirant nomenat, comunicant-li que haurà de prendre possessió el 9 de maig a les 10:00h.

TERCER: Publicar el nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears , en el tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament i seu electrònica d'aquest Ajuntament.

QUART: Comunicar la presa de possessió al Registre de Policies Locals, perquè procedeixi a l'oportuna inscripció en dit Registre.

 

Es Mercadal, en la data de la signatura electrònica (3 de maig de 2022)

El batle

Francesc Ametller Pons