Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 256366
Aprovació provisional de la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre l'Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 El Ple del Consell Insular de Formentera, en sessió ordinària celebrada el 29 d'abril de 2022, aprovà inicialment la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre l'Increment de Valor dels Terrenys de Naturalesa Urbana.

Per la qual cosa es sotmet a informació pública durant el termini de trenta dies hàbils, per tal que les persones interessades puguin examinar l'expedient i formular reclamacions, conforme al que estableix l'article 17 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprovà el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals. Si se'n presenten, seran resoltes per la Corporació i, si no se'n presenten, la modificació de l'Ordenança fiscal es considerarà aprovada definitivament.

La consulta de l'expedient es podrà fer a la pàgina web www.conselldeformentera.cat o al Departament de Secretaria del Consell Insular de Formentera, Plaça de la Constitució, 1. Sant Francesc Xavier (Formentera), en horari d'atenció al públic (de 9.00 a 14.00 hores) i de dilluns a divendres.

 

Formentera, 5 de maig de 2022

La presidenta Ana Juan Torres