Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 256341
Resolució del director gerent d’Atenció Primària de Mallorca de 26 d’abril de 2022 per la qual es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de responsable d’infermeria de l’Equip d’Atenció Primària (EAP) de la zona bàsica de salut (ZBS) de Nuredduna de la plantilla orgànica autoritzada d’Atenció Primària de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. El dia 12 de febrer de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 23 la resolució del director gerent d'Atenció Primària de Mallorca de 8 de febrer de 2022 per la qual es convoca la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de responsable d'infermeria de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) de la zona bàsica de salut (ZBS) de Nuredduna de la plantilla orgànica autoritzada d'Atenció Primària de Mallorca.

2. Una vegada exhaurit el termini de presentació de sol•licituds i verificat per l'òrgan competent que hi ha una sola persona aspirant, que compleix els requisits i la resta d'especificacions exigides en la convocatòria, es procedeix a nomenar aquesta persona, que es considera adequada i idònia per ocupar el càrrec tenint en compte el seu perfil i la responsabilitat i la confiança especial que s'hi requereix.

Fonaments de dret

1. Art. 29.3 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'Estatut Marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2. Art. 30.3 del Decret 39/2006, de 21 d'abril, per la qual s'aproven els estatuts de l'ens públic Servei de Salut de les Illes Balears.

3. Arts. 23 a 28 del Reial Decret llei 1/1999, de 8 gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places en les Institucions Sanitàries de la Seguretat Social.

4. Disposició transitòria segona de la Llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública.

5. Informe d'1 de desembre de 2021 de la Direcció d'Àrea de Professionals i Relacions Laborals del Servei de Salut de les Illes Balears quejustifica l'exempció de coneixements de llengua catalana en determinats processos selectius.

6. Clàusula 12, en relació amb la clàusula 7, de l'Acord del Consell de Govern de 13 de maig de 2011 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de març de 2011 pel qual es regula el sistema de provisió dels càrrecs no directius del personal estatutari de gestió i serveis del Servei de Salut de les Illes Balears, modificat per Acord del Consell de Govern de 18 de gener de 2013 pel qual es ratifica l'Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 5 de desembre de 2012.

7. Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 16 de gener de 2022 de modificació de la plantilla orgànica del personal estatutari de la Gerència d'Atenció Primària de Mallorca.

8. Resolució de la consellera de Salut i Consum de 3 de novembre de 2020 de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 191, de 07/11/2020).

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Adjudicar la provisió, pel procediment de lliure designació, del lloc de treball de responsable d'infermeria de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) de la zona bàsica de salut (ZBS) de Nuredduna de la plantilla orgànica autoritzada d'Atenció Primària de Mallorca a la senyora Magdalena Barceló Gómez, amb DNI ****9906-C.

2. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució –que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 8.6 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri oportú interposar-hi.

 

Palma, 26 d'abril de 2022

La consellera de  Salut i Consum PD El director gerent d'Atenció Primària de Mallorca (BOIB 191/2020) Miquel Caldentey Tous