Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE MALLORCA

Núm. 255641
Convocatòria ajudes Programa Xpande 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 625006

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.by 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions

https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/625006

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Mallorca informa de la Convocatòria Pública d'Ajudes Xpande 2022 per al suport a l'expansió internacional de la PIME, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

Primer.– Beneficiaris.

Pimes i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Mallorca, que es trobin donades d'alta al Cens de l'IAE.

Segon.– Objecte.

Concessió d'ajudes per al disseny, desenvolupament i execució de Plans d'internacionalització en el marc del Programa Xpande, subvencionats en un 50% per FEDER.

Tercer.– Convocatòria.

El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses a la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca. A més, es pot consultar a través de la web  https://www.cambramallorca.com/.

En aquesta adreça es podrà descarregar, juntament amb la convocatòria, la documentació necessària per fer la sol·licitud.

Quart.– Quantia.

La quantia de les ajudes econòmiques a atorgar amb càrrec a aquesta convocatòria és de 45.000,00 € , sent el pressupost màxim elegible per empresa de 9.000 €, que serà prefinançat en la seva totalitat per l'empresa beneficiària i cofinançat per FEDER al 50%, per tant, la quantia màxima d'ajuda per empresa serà de 4.500 €.

Aquests ajudes formen part del Programa Xpande, el pressupost màxim d'execució del qual és de 78.890,00 €, en el marc del Programa Operatiu Pluriregional d'Espanya 2014-2020 i que inclou els serveis gratuïts d'assessorament i seguiment.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds en la referida Seu s'obri a les 09:00h des del dia següent hábil al de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i i finalitzarà el dia 17 de juny de 2022 a les 14:00h, si bé el termini podrà escurçar-se en cas que s'esgoti el pressupost.

 

Palma, 5 de maig de 2022

El secretari general Antonio Grimalt Llofriu