Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 255316
Extracte de la Resolució de la consellera d’Afers Socials i Esports per la qual es convoquen ajuts als i les esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d’entrenament i l’accés a les competicions l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 616114

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet es pot consultar a la base de dades nacional de subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

1. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris d'aquests ajuts els esportistes que compleixin els requisits següents:

  1. Tots els i les esportistes que obtenguin una puntuació igual o superior a cinc punts, considerant el càlcul obtingut quan s'apliquen els criteris i barems per avaluar les sol·licituds. Aquesta puntuació es calcula sobre la base dels resultats esportius aconseguits durant els anys 2020 i 2021 o en alguns casos en què els títols aconseguits l'any 2019 continuïn vigents.

  2. Haver nascut Illes Balears o tenir el veïnatge administratiu vigent a qualsevol dels municipis de les Illes Balears, amb una antiguitat d'un mínim de dos anys fins a la data de publicació al BOIB d'aquesta convocatòria de subvencions.

  3. Tenir el domicili fiscal a les Illes Balears.

  4. Els i les esportistes que havent competit els anys 2020 o 2021 representant una comunitat autònoma, ser aquesta la comunitat autònoma de les Illes Balears.

  5. Els i les esportistes que havent competit els anys 2020 o 2021 amb llicència federativa autonòmica, sigui aquesta de la federació autonòmica de les Illes Balears. No és necessari complir aquest requisit posat que no hi hagi federació autonòmica balear de la modalitat esportiva practicada per l'esportista o en cas que l'esportista tengui llicència nacional.

  6. No tenir vigent cap sanció ferma greu o molt greu en matèria esportiva, ni cap sanció ferma per dopatge, ni cap sanció penal ferma per delictes relacionats amb el dopatge. Posat cas que els expedients sancionadors o els procediments judicials estiguin encara en tramitació o la resolució sancionadora o sentència condemnatòria no sigui ferma, l'esportista pot presentar la sol·licitud d'ajut, però la concessió, si escau, queda suspesa fins que aquests procediments es resolguin definitivament.

Queden exclosos d'aquesta convocatòria els i les esportistes que es trobin en algun dels casos següents durant les competicions disputades els anys 2020 o 2021:

  • Competidors de lligues professionals de futbol.

  • Competidors de lligues professionals de bàsquet.

  • Ciclistes professionals que tenguin contracte amb un equip de la World Tour.

  • Tennistes professionals ATP que hagin disputat una fase final d'un màster 250 o una competició de nivell superior.

  • Tennistes professionals WTA que hagin disputat una fase final d'un torneig premium o una competició de nivell superior.

  • Jugadors de golf professionals del PGA Tour i de l'European Tour.

  • Competidors de moto GP.

  • Competidors de fórmula 1.

  • Competidors del World Rally Championship.

  • Modalitat de Caça, llevat de l'especialitat de compak sporting

  • Conductor professional de competicions “premiun” o professionals de Trot.

  • Modalitats esportives de Colombicultura, Colombofília i Llabres

  • Esportistes professional de les modalitats esportives de boxa, kickboxing i fisioculturisme llevat del fisioculturisme natural.

2. Finalitat

Donar suport als esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d'entrenament i l'accés a les competicions durant l'any 2022.

3. Bases reguladores

Ordre de la consellera d'Afers Socials i Esports de 12 de febrer de 2021 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria d'esports (BOIB núm. 23, de 16de febrer).

4. Import

La dotació de la convocatòria es de 940.000,00 euros.

5. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per presentar les sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 21 de març de 2022

La consellera d'Afers Socials i Esports

Fina Santiago Rodríguez