Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 251113
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears per la qual es sotmet al tràmit d’informació pública el Projecte de decret pel qual es crea i regula el Registre Públic de persones formadores per impartir accions formatives dirigides a obtenir certificats de professionalitat de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Des del dia 4 al 17 de març de 2022 es va substanciar la consulta pública previa, a través de la pàgina de Participació Ciutadana sobre la proposta d'elaboració del Projecte de decret pel qual es crea i regula el Registre Públic de persones formadores per impartir accions formatives dirigides a obtenir certificats de professionalitat de les Illes Balears.

2. En data 19 d'abril de 2022 la directora del servei d'Ocupació de les Illes Balears ha emès la memòria d'anàlisi d'impacte normatiu sobre el Projecte de decret esmentat a l'apartat anterior.

3. En data 20 d'abril de 2022 el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball ha dictat la Resolució mitjançant la qual s'inicia el procediment d'elaboració del Projecte de decret de referència.

Fonaments de dret

La Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears, a l'article 58 estableix que els projectes de reglament s'han de sotmetre, entre d'altres, al tràmit d'informació pública, quan resulti preceptiva o sigui convenient a criteri de l'òrgan responsable de la tramitació. A aquest efecte, s'ha de publicar un anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, que indiqui el termini per fer els suggeriments i al lloc web on es pot accedir al projecte normatiu.

També s'estableix que el termini dels tràmits d'audiència i informació pública, que es poden impulsar de forma simultània, ha de ser adequat a la naturalesa de la disposició i, en tot cas, no inferior a deu dies.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre a l'audiència de la ciutadania l'esborrany de projecte de Decret pel qual es crea i regula el Registre Públic de persones formadores per impartir accions formatives dirigides a obtenir certificats de professionalitat de les Illes Balears i, posar-lo a disposició de les persones interessades a la seu del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (C/ Gremi Hortelans, 11, 1 planta, Polígon Son Rossinyol) i, a l'enllaç següent de la Direcció General de Participació, Transparència i Bon Govern:

https://www.caib.es/sites/M170613081930629/ca/n/proyecto_de_decreto_por_el_que_se__crea_y_regula_el_registro_pablico_de_personas_ formadoras_para_impartir_acciones_formativas_dirigidas_a_obtener_certificados_de_profesionalidad_de_las_illes_balears/

2. Fixar el termini d'informació pública en deu dies hàbils des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les al·legacions s'han de presentar a la seu del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (C/ Gremi Hortelans, 11, 1 planta, Polígon Son Rossinyol) o a qualsevol dels llocs que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i han d'anar adreçades a la directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

3. Habilitar la possibilitat de presentar al·legacions al projecte per mitjans telemàtics, mitjançant l'apartat “participació en l'elaboració normativa” de la pàgina web de Participació Ciutadana (https://participaciociutadana.caib.es) del Govern de les Illes Balears, dins el termini que s'estableix a l'apartat anterior, d'acord amb l'article 34.2 f de la Llei 3/2003,de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balear.

Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o l'entitat que les fa, s'inclouran en l'expedient d'elaboració normativa, tot i que no constin en el registre d'entrada electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, el funcionari o funcionària de l'òrgan competent de la tramitació del procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d'emetre una diligència de les al·legacions presentades.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, la data de la signatura electrònica (28 d'abril de 2022)

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB

Iago Negueruela Vázquez