Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

FUNDACIÓ MALLORCA TURISME

Núm. 237899
Resolució per la qual es modifica la convocatòria del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s’aproven les Bases específiques reguladores del procediment selectiu per a la constitució d’una borsa de treball de places de tècnic/a en comunicació, màrqueting i audiovisuals a la Fundació Mallorca Turisme

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual s'aproven les bases específiques reguladores del procediment selectiu per a la constitució d'una borsa de treball de places de tècnic/a en comunicació, màrqueting i audiovisuals a la Fundació Mallorca Turisme (BOIB núm. 129, de 18 de setembre de 2021).

2. La convocatòria estableix el següent:

Sisena

...

6.2.3 Avaluació competencial

Consistirà en la superació d'una entrevista conductal. Només seran convocades les 10 persones aspirants que hagin obtingut una major puntuació en la suma dels apartats 6.2.1 i 6.2.2.

...

Setena

Puntuació final

7.1 La puntuació definitiva del procés selectiu serà el resultat de sumar les puntuacions obtingudes en la valoració dels mèrits (concurs) i en l'avaluació competencial.

Vuitena

Llista de persones i presentació de documents

8.1 Un cop finalitzada la qualificació de les persones aspirants es publicarà la relació de persones per ordre de puntuació final.

...

Novena

Creació i funcionament de la borsa de treball

9.1 Les persones aspirants que hagin superat el procés selectiu podran ser cridades per la Fundació d'acord amb l'ordre rigorós de qualificació, ...

3. Resolució del director de la Fundació Mallorca Turisme per la qual es dicta la llista definitiva de seleccionats de 10 de març de 2022.

4. La llista definitiva de persones interessades seleccionades s'ha exhaurit i la Fundació necessita contractar una persona urgentment per la qual cosa és necessari fer entrevistes als deu següents classificats segons el concurs de mèrits per poder continuar amb la llista definitiva, que es forma amb la valoració conjunta dels mèrits i la valoració de les competències.

5. La convocatòria no preveu com actuar en cas d'exhauriment de la llista definitiva de seleccionats i per això és necessari incloure com s'ha d'actuar en aquest supòsit.

Fonaments de dret

Segons l'article 39 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, “els actes de les administracions públiques subjectes al dret administratiu es presumeixen vàlids i produeixen efectes des de la data en què es dicten, tret que en ells es disposi una altra cosa”.

Per tot això, dict la següent

 

RESOLUCIÓ

1. Modificar la convocatòria per la qual s'aproven les bases específiques reguladores del procediment selectiu per a la constitució d'una borsa de treball de places de tècnic/a en comunicació, màrqueting i audiovisuals a la Fundació Mallorca Turisme, en el sentit següent:

Allà on diu:

“Vuitena

Llista de persones i presentació de documents

8.1 Un cop finalitzada la qualificació de les persones aspirants es publicarà la relació de persones per ordre de puntuació final.

8.2 Les persones aspirants proposades hauran de presentar a la Fundació, dins el termini de 20 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de la llista de persones aspirants i sense requeriment previ, els documents acreditatius de les condicions de capacitat i del compliment dels requisits exigits a la convocatòria.

Ha de dir:

“Vuitena

Llista de persones i presentació de documents

8.1 Un cop finalitzada la qualificació de les persones aspirants es publicarà la relació de persones per ordre de puntuació final.

8.2 Si s'exhaureix la llista definitiva de la borsa, una vegada valorats els mèrits i l'avaluació competencial, la Fundació pot cridar als següents deu classificats segons ordre de mèrits per valorar les seves competències, i amb el resultat de les valoracions continuar amb la llista definitiva, i així successivament.

8.3 Les persones aspirants proposades hauran de presentar a la Fundació, dins el termini de 20 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació de la llista de persones aspirants i sense requeriment previ, els documents acreditatius de les condicions de capacitat i del compliment dels requisits exigits a la convocatòria.

2. Aquesta resolució produeix efectes des del dia en què es firma.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per donar publicitat i transparència a la modificació.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un  recurs  d'alçada davant el president de la Fundació Mallorca Turisme, en el termini d'un mes, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada es pot interposar el recurs que s'estimi convenient davant el Jutjat de lo Social, en els terminis i forma que es determini en la legislació vigent.

Si han transcorregut tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no s'ha rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i es pot interposar el recurs que s'estimi convenient davant el Jutjat de lo Social, en els terminis i forma que es determini en la legislació vigent.

Això no obstant, es pot presentar, si escau, qualsevol altre recurs que es consideri oportú d'acord amb la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, 27 d'abril de 2022

El director de la Fundació Mallorca Turisme Miguel Pastor Jordà