Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTA EULÀRIA DES RIU

Núm. 236446
Bases del procés selectiu per cobrir deu places de policia local de la plantilla de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu pel procediment d'oposició i sistema d'accés torn lliure

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret d'Alcaldia de data 26 d'abril de 2022 s'ha adoptat l'acord següent:

“MARÍA DEL CARMEN FERRER TORRES, alcaldessa presidenta de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Eivissa (Illes Balears).

Per Decret d'Alcaldia de 20 d'abril de 2022 es va procedir a convocar el procés selectiu per cobrir deu places de policia local de la plantilla de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu.

Publicada la resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 54, de 23 d'abril de 2022, s'ha advertit error, per part de l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB), en la convocatòria i bases del procés selectiu.

Tenint en compte l'exposat, a instància de l'ISPIB, i de conformitat amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que assenyala: "Les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes."

DISPÒS:

PRIMER. Rectificar la convocatòria i les bases del procés selectiu per cobrir deu places de policia local de la plantilla de personal funcionari de carrera de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, aprovades per Decret de 20 d'abril de 2022, en els termes que s'expressen a continuació:

. Es modifica el punt 4 de les bases de la convocatòria en el sentit següent:

  • On diu:

4. LEGISLACIÓ APLICABLE.

S'aplicarà a aquestes proves selectives la legislació següent:

[…]

- Llei 4/2013, de 17 juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, segons la redacció que en fa la Llei 11/2017, de 20 de desembre, de modificació de la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears (LCPLIB)”

  • Ha de dir:

“4. LEGISLACIÓ APLICABLE.

S' aplicarà a aquestes proves selectives la legislació següent:

[…]

- Llei 4/2013, de 17 juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears (LCPLIB).”

. Es modifica el punt 13 de les bases de la convocatòria en el sentit següent:

  • On diu:

“[…]

a) Certificat d'antecedents penals en vigor.

b) Declaració jurada de no haver estat separat del servei mitjançant expedient disciplinari de cap administració pública, i de no trobar-se inhabilitat per sentència ferma per al compliment de les funcions públiques, així com de no trobar-se en alguna de les causes legals d'incapacitat i incompatibilitat previstes en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

c) Declaració jurada de no ocupar cap lloc de treball ni exercir cap activitat en el sector públic delimitat per l'article 1 de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.

  • Ha de dir:

“[…]

a) Certificat d'antecedents penals en vigor.

b) Declaració jurada de no haver estat separat del servei mitjançant expedient disciplinari de cap administració pública, i de no trobar-se inhabilitat per sentència ferma per al compliment de les funcions públiques, així com de no trobar-se en alguna de les causes legals d'incapacitat."

. Es modifica l'annex I de les bases de la convocatòria en el sentit següent:

  • On diu:

PRIMERA. Prova d'aptitud física.

[…]

Les persones que acreditin el certificat d'aptitud física de l'article 165.3 del RMCPLIB, i en vigor en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, queden exemptes de realitzar les proves físiques en qualsevol procés de selecció en el qual participin.”

  • Ha de  dir:

“PRIMERA. Proba d'aptitud física.

[…]

Les persones que acreditin el certificat d'aptitud física emès per l'Escola Balear d'Administració Pública, en els termes que s'estableixen en la disposició transitòria primera del Decret llei 6/2021, de 9 de juliol, de modificació de la Llei 4/2013, de 17 de juliol, de coordinació de les policies locals de les Illes Balears, estan exemptes de realitzar les proves físiques que figuren en l'annex I. Seran vàlids els certificats emesos des de l'entrada en vigor del Decret 40/2019 fins a l'entrada en vigor del Decret Llei 6/2021 amb una vigència de dos anys a comptar des del dia de la superació de les proves d'acreditació de l'aptitud física que certifiquin".

SEGON. Declarar que es manté inalterable la resta de les bases del procés selectiu, publicades en el BOIB núm. 54, de 23 d'abril de 2022, en tots el seus termes.

TERCER. Publicar la rectificació en el BOIB i en el tauler digital d'anuncis de la web municipal.”

 

Santa Eulària des Riu, signat digitalment (26 d'abril de 2022)

L'alcaldessa Maria del Carmen Ferrer Torres