Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 235421
Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s’aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses, amb expressió de la causa d’exclusió, del procediment selectiu per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos d’advocacia de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocat per la Resolució de 17 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer), amb indicació del lloc i data de realització del primer exercici

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la Resolució de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, de 5 de març de 2019, es varen aprovar les bases generals que han de regir els processos selectius per a la cobertura de les places vacants de personal funcionari de l'àmbit dels serveis generals previstes en les ofertes públiques d'ocupació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 33, de 12 de març).

2. Mitjançant Acord del Consell de Govern de 23 de desembre de 2021, es va aprovar l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2021 corresponent al personal funcionari i al personal laboral al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 176, de 25 de desembre de 2021), entre les quals s'inclouen dues places de torn lliure corresponents a l'illa de Mallorca del cos d'advocacia de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Mitjançant la resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 17 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer) es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. El 2 d'abril de 2022 es va publicar en el BOIB núm. 45 la Resolució de la consellera Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual s'aprova la llista provisional de persones admeses i excloses en el procediment selectiu per a l'ingrés al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb expressió de la causa d'exclusió.

5. Una vegada finalitzat el termini previst en la base 7.1 de les bases generals perquè les persones excloses o omeses esmenin les deficiències o aportin la documentació preceptiva, s'ha d'aprovar i publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses, amb indicació de les causes d'exclusió, de les proves selectives esmentades.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. La Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. El Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma.

4. La Resolució de 5 de març de 2019, per la qual s'aproven les bases generals que han de regir els processos selectius per cobrir les places vacants de personal funcionari de l'àmbit dels serveis generals previstes en les ofertes d'ocupació pública aprovada per acord del Consell de Govern el 14 de desembre de 2018.

5. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 17 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer) es va aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis i temari, i el barem de mèrits, i es designa el Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot l'anterior dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses a les proves selectives per a l'ingrés al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 17 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer).

Aquesta llista és la que consta a l'annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants excloses, amb expressió de la causa de l'exclusió, a les proves selectives per a l'ingrés al cos d'advocacia de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, de 17 de febrer de 2022 (BOIB núm. 28, de 22 de febrer).

Aquesta llista és la que consta a a l'annex 2 d'aquesta Resolució.

3. De conformitat amb l'acord pres pel Tribunal Qualificador en data 08 d'abril de 2022, la sessió oral del primer exercici de les proves selectives d'accés, per torn lliure, al Cos d'Advocacia, tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 de maig de 2022.

La distribució de les persones aspirants, amb indicació de data, hora i lloc, és la que consta a l'annex 3 d'aquesta Resolució

4. Publicar aquesta Resolució en el BOIB i en els taulers d'anuncis de l'EBAP i de la conselleria competent en matèria de funció pública. Així mateix, es pot consultar a la pàgina web <http://oposicions.caib.es>.

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Mercedes Garrido Rodríguez

 

ANNEX 1 Llistes definitives de persones aspirants admeses

Cos d'Advocacia

LLINATGES, NOM

DNI

ALAMINOS BARCELO, MARINA

***6135*

ALBALA VELASCO, ARTURO

***8499*

BARQUIN DE COZAR ROURA, LUIS CARLOS

***4333*

BATLE FERRIOL, FRANCESCA

***5163*

DELFONT CABRERO, MARÍA

***0761*

DURAN POO, AITOR ANDONI

***1418*

FARELO FERRER, CRISTINA

***2043*

GARCIA CANALS, NURIA

***8813*

GARCIA CORTES, LEIRE

***8974*

GELABERT MAYRATA, CRISTINA

***2189*

MESTRES MAZA, BERNARDO

***5400*

PARERA BLANES, CATALINA

***3654*

PONS GUTIERREZ, MARIA DEL CARMEN

***3062*

TOMÁS MARÍN, ÁLVARO TAREK

***9443*

 

ANNEX 2 Llistes definitives de persones aspirants excloses

Cos d'Advocacia

LLINATGES, NOM

DNI

MOTIU DE L'EXCLUSIÓ

OLIVER PALAZON, JUANA MARIA

***6603*

NO ACREDITA LA TITULACIÓ EXIGIDA DE CONEIXEMENTS DE LLENGUA CATALANA

 

ANNEX 3 Dates, hora i lloc de realització del primer exercici (Torns)

Lloc: seu de l'EBAP (C. del Gremi de Corredors, 10 – 3r, Polígon de Son Rossinyol, 07009 - Palma)

Dilluns 16 de maig de 2022: 9:30 hores

  • PARERA BLANES, CATALINA
  • PONS GUTIERREZ, MARIA DEL CARMEN
  • TOMÁS MARÍN, ÁLVARO TAREK

Dilluns 16 de maig de 2022: 16:00 hores

  • ALAMINOS BARCELO, MARINA
  • ALBALA VELASCO, ARTURO
  • BARQUIN DE COZAR ROURA, LUIS CARLOS

Dimarts 17 de maig de 2022: 9:30 hores

  • BATLE FERRIOL, FRANCESCA
  • DELFONT CABRERO, MARIA
  • DURAN POO, AITOR ANDONI
  • FARELO FERRER, CRISTINA

Dimarts 17 de maig de 2022: 16:00 hores

  • GARCIA CANALS, NURIA
  • GARCIA CORTES, LEIRE
  • GELABERT MAYRATA, CRISTINA

Dimecres 18 de maig de 2022: 9:30 hores

  • MESTRES MAZA, BERNARDO