Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

INSTITUT MUNICIPAL D'EDUCACIÓ I BIBLIOTEQUES

Núm. 234137
Extracte de l'Acord del Consell Rector de l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià (IMEB) de 13 d'abril de 2022, pel qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria de les subvencions dirigides a les associacions de mares i pares d'alumnes dels centres d'educació infantil i primària públics de Calvià per a la realització d'aules d'estiu de l'any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS 622155

D'acord amb el que preveuen els arts. 17.3.b) i 20.8.a) de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index).

Primer. Objecte

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions dirigides a les associacions de mares i pares d'alumnes dels centres d'educació infantil i primària públics de Calvià per a la realització d'aules d'estiu de l'any 2022.

Segon. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries les associacions de mares i pares d'alumnes dels centres d'educació infantil i primària públics de Calvià.

No es podran beneficiar de les ajudes previstes en aquesta convocatòria les entitats en què concorri alguna de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Tercer. Bases reguladores

Bases reguladores de la convocatòria de subvencions dirigides a les associacions de mares i pares d'alumnes dels centres d'educació infantil i primària públics de Calvià per a la realització d'aules d'estiu de l'any 2022, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 53 de 21 d'abril de 2022.

Quart. Quantia

L'assignació pressupostària per a la present convocatòria és de cent cinquanta mil euros (150.000,00 €) per a l'any 2022, amb càrrec a la partida pressupostària de l'IMEB 10.32601.4800000.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Calvià, 21 d'abril de 2022

La presidenta de l'IMEB Olga Granados Expósito