Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 226467
Informació pública relativa a la sol·licitud de concessió d'aigües per a Regadiu, i de projectes en competència, Expedient núm: CAS_1907 (A_S_10610)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

S'han presentat a la Direcció General de Recursos Hídrics la sol·licitud i la documentació pertinents a efectes d'obtenir la concessió que s'assenyala a continuació:

Nom del titular: CORPORACION ROSSELLO CASTELL SA NIF: A07406****

Paràmetres d'explotació:

  • Cabal màxim instantani: 15,4 l / s  (55.140 l / h)
  • Volum màxim anual: 152.000 m3 / any
  • Ús de l'aigua: Regadiu de 77 Ha d'olivar (parc.130 i 53 pol.1 tm de Felanitx.

Corrent d'on deriva l'aigua: Sondeig A_S_10610 situada a la parcel·la 130 del polígon 1 (ref. cadastral 07022A001001300000WQ ) , en el terme municipal de Felanitx.

Núm. Sondeo

Ús

Coordenada X (ETRS-89; Fus:31N)

Coordenada Y (ETRS-89; Fus:31N)

A_S_10610

77 Ha d'olivar

506642

4370130

Terme municipal on radica la presa, afectat per l'obra i en què s'utilitzin les aigües: Felanitx.

De conformitat amb allò que disposa l'article 109 del Reglament de Domini Públic Hidràulic, se sotmet a informació pública per un termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Felanitx, perquè les corporacions, les entitats i les persones interessades puguin consultar-ne la documentació a la pàgina web de la DGRH (http://dgrechid.caib.es) i a la Conselleria de Medi Ambient i Territori (C/ Gremi de Corredors, 10 – Polígon Son Rossinyol – Palma) i formulin les al·legacions que considerin oportunes.

Així mateix, durant aquest termini, els peticionaris de projectes en competència podrà presentar a les oficines d'aquesta Direcció General, situades al carrer Gremi de Corredors, 10, 2ona (Poligon de Son Rossinyol) 07009 Palma, les peticions correctes juntament amb els documents tècnics corresponents de les obres que tracten d'executar.

S'admetran també en aquets oficines, i durant el mateix termini assenyalat, altres peticions que tinguin el mateix objecte que aquesta o que hi siguin incompatibles.

Es denegarà la tramitació posterior de tota petició presentada que suposi una utilització de cabal superior al doble del que figura a la petició inicial, sense perjudici que el peticionar que pretengui sol·licitar un cabal superior al límit fixat pugui acollir-se a la tramitació assenyalada a l'apartat 3 de l'article 105 esmentat.

 El desprecintat dels documents tècnics presentats a què es refereix l'article 107 del reglament esmentat abans es verificarà a les 13 hores del setè dia següent al de la finalització del termini d'un mes fixat per presentar peticions, acte al qual podran assistir tots els peticionaris interessats, del resultat del qual s'emetrà acta, d'acord amb el que prescriu l'article esmentat, que serà signada pels presents.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (7 d'abril de 2022)

 La directora general de Recursos Hídrics Joana M. Garau Muntaner