Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 215965
Correcció d’errades a la publicació de la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 24 de març de 2022 per la qual s’aproven les instruccions perquè els centres privats concertats sol·licitin el finançament de les contractacions amb caràcter provisional, temporal i extraordinari de professors que no reuneixen tots els requisits acadèmics exigits per la normativa vigent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Al BOIB núm. 42, de 26 de març de 2022, es va publicar la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 24 de març de 2022 per la qual s'aproven les instruccions perquè els centres privats concertats sol·licitin el finançament de les contractacions amb caràcter provisional, temporal i extraordinari de professors que no reuneixen tots els requisits acadèmics exigits per la normativa vigent.

2. S'ha advertit una errada en l'annex 2, en el sentit que, la categoria de les hores dels cicles formatius no estan bé definides, ja que la categoria de  les hores dels Cicles  Formatius de Formació Professional (CFPB) han de ser primària (PRI), secundària (SEC) i tècnic (TEC), la dels Cicles  Formatius de Grau  Mitjà (CFGM) han de ser secundària (SEC) i tècnic (TEC) i la dels Cicles  Formatius de Grau Superior (CFGS) han de ser secundària (SEC) i tècnic (TEC).

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment comú de les administracions públiques estableix que les administracions públiques poden rectificar, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears determina que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; com també, que la rectificació d'errors ha d'especificar, si n'és el cas, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Corregir l'errada advertida  a l'annex 2 de la Resolució provisional del director general de Planificació, Ordenació i Centres de 24 de març de 2022 per la qual s'aproven les instruccions perquè els centres privats concertats sol·licitin el finançament de les contractacions amb caràcter provisional, temporal i extraordinari de professors que no reuneixen tots els requisits acadèmics exigits per la normativa vigent, en el sentit de canviar les categories de les hores dels Cicles  Formatius de Formació Professional (CFPB), dels  Cicles  Formatius de Grau  Mitjà (CFGM) i dels Cicles  Formatius de Grau Superior (CFGS).

2. Aprovar l'annex 2 corregit de sol·licitud de finançament de les contractacions amb caràcter provisional, temporal i extraordinari de docents que no reuneixen tots els requisits acadèmics exigits per la normativa

3. Ordenar la publicació d'aquesta correcció d'errades al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 12 d'abril de 2022

El director general de Planificació, Ordenació i Centres

Antonio Morante Milla

Documents adjunts