Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL DE L'HABITATGE I REHABILITACIÓ INTEGRAL DE BARRI

Núm. 213708
PMH-RIBA_ Aprovació de la taxa addicional per a l’estabilització de treball temporal del Patronat Municipal de l´Habitatge i de Rehabilitació Integral de Barris, així com l'aprovació de l’Oferta pública d’ocupació per a l'exercici 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 16 de març de 2022, La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Palma, va acordar el següent:

PRIMER.- Aprovar la taxa addicional d'estabilització de l'ocupació temporal per a l'any 2021, de places de naturalesa estructural  dotades pressupostàriament, prevista a l'article 2 de la llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents para la reducció de temporalitat del treball públic.

PLACES PMHRIBA

CATEGORIA

NOMBRE

Auxiliar informador/a

1

Administratiu/va

3

Tècnic/a superior d'arquitectura

2

Tècnic/a superior de psicologia

1

Treballador/a social

2

Educador/a  social

1

Tècnic /a superior d´ economia

1

Tècnic/a mitjà d´ informàtica

2

TOTAL

13

SEGON.- Aprovar l´ oferta de ocupació pública (taxa d'estabilització)  de les següents places de personal laboral del Patronat Municipal de l'Habitatge i de Rehabilitació Integral de Barris,  respecte de l'exercici 2021.

PLACES PERSONAL LABORAL

CATEGORIA

NOMBRE

Auxiliar informador/a

1

Administratiu/va

3

Tècnic/a superior d'arquitectura

2

Tècnic/a superior de psicologia

1

Treballador/a social

2

Educador/a  social

1

Tècnic /a superior d´ economia

1

Tècnic/a mitjà d´ informàtica

2

TERCER.- Elevar a la Junta de Govern el present acord per a la seva aprovació en compliment del que determina la base 69 d' execució de pressupostos de l´ Ajuntament de Palma per a l' exercici 2022.

QUART.- Publicar el corresponent acord al Bolletí Oficial de les Illes Balears, així com a la pàgina web del Patronat.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada, conformement amb el que disposa l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. El termini per a interposar-lo és d'un mes comptat des de l'endemà de rebre aquesta notificació. En aquest cas no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que no s'hagi resolt el de reposició.

El recurs de reposició potestatiu s'haurà de presentar al registre general d'aquest Ajuntament o a les dependències a què es refereix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, abans esmentada, i es considerarà desestimat quan no s'hagi resolt i notificat la resolució, en el termini d'un mes, comptat des de l'endemà de la seva interposició. En aquest cas queda expedita la via contenciosa administrativa.

Si no s'utilitza el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament recurs contenciós administratiu, conformement al que estableix l'article esmentat anteriorment, i els 45 i següents de la llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora del la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el Termini de dos mesos comptats des de l'endemà de rebre la present notificació. Això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri convenient.

 

Palma, 8 d'abril de 2022

La presidenta Neus Truyol Caimari