Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 211042
Modificació Pla d’actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2022 i 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret núm. 2022-3326, de data 7 d'abril de 2022, s'ha aprovat la modificació del Pla d'actuació en matèria de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2022 i 2023, del tenor literal següent:

DECRET.- Vist el Pla d'Actuació de transport públic de viatgers en vehicle turisme per als anys 2022 i 2023 aprovat per Decret 2022-3069, d'1 d'abril i publicat al BOIB núm. 46 de 5 d'abril.

Vist l'informe tècnic de data 7 d'abril de 2022 subscrit pel tècnic de l'administració especial, Tècnic d'Urbanisme, Obres, Serveis i Medi Ambient, de l'Ajuntament d'Eivissa, amb el vist i plau i conforme del Regidor de l'Àrea sobre la proposta de modificació del nombre de llicències estacionals a atorgar.

Atès que la modificació no afecta a la documentació a presentar per les persones interessades,

RESOLC:

1) Modificar els punts III i IV.6 del PLA D'ACTUACIÓ EN TRANSPORT PÚBLIC DE VIATGERS EN VEHICLE TURISME PER ALS ANYS 2022 I 2023, així com aquells concordants que facin referència al nombre, classificació i distribució de llicències, de conformitat amb la modificació acordada en aquesta resolució, en el sentit següent:

III - Determinació del nombre total de llicències

El present pla d'actuació estableix un nombre de llicències de caràcter temporal atorgables de 147 i es constituirà un contingent de reserves per als casos de renúncia o incompliment d'algun dels adjudicataris.

El contingent de reserva estarà format per la llista ordenada de sol·licitants conforme a la puntuació que hagin obtingut. En el cas que les sol·licituds presentades no cobrissin el nombre total de llicències de caràcter temporal que s'ofereixen, es podrà formar un contingent de reserva amb els titulars i els assalariats del municipi d'Eivissa que tinguin una antiguitat inferior a la requerida en el present pla.

IV - Procediment d'autorització

(...)

6. Classificació dels sol·licitants

El procediment per a l'adjudicació de les llicències estableix la següent classificació dels sol·licitants i distribució de llicències per grups d'accés:

  • Grup d'accés 1: Titulars de llicència municipal d'eurotaxi.
  • Grup d'accés 2: Titulars de llicència municipal d'autotaxi.
  • Grup d'accés 3: Assalariats del sector del taxi.

El nombre total de llicències temporals serà de 147.

El procediment d'adjudicació es regirà per la prevalença dels titulars (grup d'accés 1 i 2) respecte dels assalariats (grup d'accés 3).

Dins del terme municipal d'Eivissa s'estableix un contingent de reserva d'atorgament de llicències de caràcter temporal a favor dels titulars de llicències ordinàries d'un total de 98 llicències, 8 de les quals són per a titulars de llicència d'eurotaxi.

Per al cas que el nombre de titulars d'eurotaxi sol·licitants no cobreixi el contingent de llicències atorgables al grup de llicències d'eurotaxi, el nombre restant incrementarà el contingent a atorgar a la resta de titulars de llicències d'autotaxi.

Per al cas que el nombre de titulars de llicències d'autotaxi no cobreixi el contingent de llicències atorgables a aquest grup, el nombre restant incrementarà el contingent a atorgar als assalariats del terme municipal.

Les 49 llicències restants s'atorgaran a assalariats de llicències de taxi del municipi d'Eivissa que acompleixin els requisits prevists al present Pla regulador, conforme al previst a l'apartat següent. En cas que el nombre d'assalariats sol·licitants no cobreixi el contingent de llicències atorgables a aquest grup, el nombre restant incrementarà el contingent a atorgar als titulars que l'hagessin sol·licitat.

(...)”

2) Remetre la modificació del text del Pla al BOIB per a la seua publicació, així com al taulell d'anuncis i la pàgina web de l'Ajuntament.

3) Mantenir el termini establert per a la presentació de sol·licituds, de conformitat amb el Pla publicat al BOIB núm. 46, de 5 d'abril, atès que la modificació no afecta a la documentació a presentar per les persones interessades.

 

Eivissa, document signat electrònicament al marge (8 d'abril de 2022)

El regidor Aitor Morras Alzugaray