Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 210081
Notificació de proposta de resolució d’expedient per infracció administrativa en matèria de sanitat animal. 2021/13562G

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Donat que no ha estat possible notificar la proposta de resolució de l'expedient sancionador per infracció en la normativa de sanitat animal, Llei 8/2003, de 24 d'abril, de sanitat animal, i no tenint constància de aquest expedient de recepció per la persona interessada, de conformitat amb el que preveu l'article 44 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb aquest anunci es posa en coneixement de la persona interessada que s'indica a continuació, que s'ha dictat proposta de resolució de l'expedient sancionador per presumpta infracció comesa en matèria de sanitat animal.

Núm. d'expedient.: 2021/13562G

DNI Presumpte infractor: 41439213K

Data de proposta de resolució: 18 de març de 2022

Preceptes infringits: Infracció prevista a la Llei 8/2003, de 24 d'abril, de sanitat animal, consistents en: no realitzar les mostres analítiques per al control de salmonel·la per a la producció d'ous per comercialitzar; no seguir les pautes higièniques per a la producció d'ous destinats al consum humà; ni dur la documentació i els registres pertinents amb l'omissió dels controls establerts pel Programa nacional de control de determinats tipus de salmonel·la en gallines ponedores per a l'any 2021.

Aquesta infracció es troba prevista com a greu a l'article 84.17 de la Llei 8/2003, de 24 d'abril, de sanitat animal, que tipifica com a infracció administrativa: «.../... 17. L'omissió de les anàlisis, proves i tests de detecció de les malalties a les quals s'han de sotmetre els animals que no es destinin al consum humà, i també la no realització als laboratoris designats per l'òrgan competent de la comunitat autònoma, o l'omissió dels controls serològics establerts per la normativa d'aplicació en cada cas, o la seva realització incomplint els terminis, requisits i obligacions imposats per la normativa vigent .../...». Article relacionat amb el Reial decret 328/2003, de 14 de març, pel que s'estableix i es regula el pla sanitari avícola, i més concretament amb els seus articles 2, 3, 4, 5 i 14 referents a quines són les definicions aplicables als efectes del que preveu aquest Reial decret; la documentació que ha d'acompanyar a la sol·licitud d'autorització sanitària per a la instal·lació d'una explotació agrícola; informació sanitària, als efectes de registrar totes les dades necessàries per a un efectiu control per part de l'autoritat competent respecte de l'estat sanitari; funcionament, referit a que l'explotació haurà d'observar les condicions de funcionament que s'estableixen a l'annex II, així com, mantenir els requisits de la instal·lació baix els quals es va concedir l'autorització; programes sanitaris obligatoris, així, en totes les explotacions s'ha de realitzar el programa sanitari encaminat al control dels processos infectocontagiosos i parasitaris, que es preveu en aquest text normatiu (article 3.2.b); amb el Reial decret 372/2003, de 28 de març, pel qual s'estableix i es regula el Registre general d'establiments de gallines ponedores, articles 1, 2, 4 i 7 referents al objecte d'aquest decret, definicions, obligacions dels titulars dels establiments i règim sancionador, i amb el Reial decret 479/2004, de 26 de març, pel qual s'estableix i es regula el Registre general d'explotacions ramaderes, arts 4 i 9. I per últim, amb el Programa Nacional de control de determinats tipus de salmonel·la en gallines ponedores per a l'any 2021.

Últim domicili conegut: C/ Navarra, núm. 38 – Baix D - 07800

Municipi: Eivissa

Se us comunica que a partir d'aquest moment podeu accedir amb l'assistència, en el seu cas, dels assessors que necessiteu, al contingut de l'expedient que es troba a les dependències del Departament de Turisme, Medi Rural i Marí i Cooperació Municipal de Consell Insular d'Eivissa, a l'av. d'Espanya, 49, 3r pis, i obtenir còpies dels documents que conté a l'empar del que estableix l'art. 14 del Decret 14/1994, de 10 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament del procediment a seguir per l'Administració de la Comunitat Autònoma en l'exercici de la potestat sancionadora, i se li concedeix un termini de quinze dies hàbils a contar des del següent al d'aquesta publicació per que formuleu al·legacions i presenteu els documents i les informacions que considereu pertinents. Així mateix, podran reconèixer la seva responsabilitat i fer efectiva la sanció corresponent. En cas de no efectuar al·legacions ni reconèixer la vostra responsabilitat dins del termini legalment establert, es dictarà resolució definitiva de l'expedient.

Eivissa, 8 d'abril de 2022

La tècnica d'administració general del Departament de Promoció Turística, Medi Rural i Marí Maria José Cardona Muñoz