Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 208619
Bases que ha de regir la convocatòria de subvencions de l’Ajuntament de Deià per a activitats esportives i per a la promoció de l’esport per a l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que per Resolució de Batlía núm. 84 de 8 d'abril de 2022, s'han aprovat les següents bases que han de regir a la convocatòria de subvencions de l'Ajuntament de Deià per a activitats esportives i per a la promoció de l'esport per a l'any 2022.

D'acord amb la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i les bases per a l'execució del pressupost del municipi de Deià per a l'any 2022, es convoca la concessió de les subvencions relacionades amb activitats esportives i de promoció de l'esport.

Aquesta convocatòria es regeix pels principis de publicitat, competència i objectivitat, així com pel de eficàcia en l'assoliment dels objectius proposats i l'eficiència en l'assignació i ús dels recursos públics.

Primera.

Objecte

L'objecte d'aquestes bases és regular la concessió d'ajudes econòmiques i subvencions atorgades pel municipi de Deià per dur a terme programes i activitats per al foment i la promoció esportiva.

Segona.

Import i crèdit pressupostari

Per a les subvencions que regulen aquestes bases es destina un import màxim de 3.000,00 €, a càrrec de l'aplicació pressupostària 480.03/342 del Pressupost General de Despeses pel 2022.

Tercera.

Beneficiaris

Seran subvencionables les activitats esportives realitzades pels esportistes individuals que acreditin ser residents del municipi amb una antiguitat mínima d'un any i continuar empadronats al moment de la sol·licitud i concessió de l'ajuda. En cas de ser menors d'edat, es requerirà consentiment patern, matern o del tutor legal, als quals també els serà aplicable el requisit d'empadronament.

Ha de tenir una llicència federativa en vigor, de la Federació Balear en la modalitat corresponent.

No estar inhabilitat o tenir una sanció federativa per falta greu o sanció per expedient de dopatge.

Quarta.

Despeses subvencionables.

1.- Despeses derivades de la fitxa federativa.

2.- Despeses derivades del desplaçament per a la realització de proves esportives oficials.

3.- Despeses derivades de l'adquisició d'equipaments esportius.

Cinquena.

Criteris per a la distribució.

 

– Currículum esportiu.

– Concurrència d'altres fonts de finançament.

La Batlia resoldrà les sol·licituds presentades a mesura que es vagin presentant les instàncies fins que s'esgoti la partida.

 

Sisena. Documentació a presentar

Una única instància amb la següent documentació:

- Sol·licitud de subvenció

- Fotocopia del DNI

- En el cas de menors d'edat serà necessari el consentiment patern, matern o del tutor legal.

- Declaració jurada on es facin constar les subvencions atorgades o sol·licitades d'altres organismes públics per a la mateixa finalitat o bé, de no percebre o no haver sol·licitat cap altra. Així com de no tenir cap deute amb l'ajuntament.

- Declaració d'estar al corrent de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social.

- Certificat bancari de les dades del compte bancari de l'entitat on es sol·licita que s'efectua l'ingrés de la subvenció que, si escau, es concedeixi. Si ja han estat beneficiaris d'una subvenció per part de l'ajuntament de Deià, aquesta documentació no ha de tornar a presentar-se.

- Memòria descriptiva de l'activitat i pressupost.

 

Setena.

Justificació de la subvenció.

Els beneficiaris hauran de presentar els documents justificatius de les despeses ocasionades per la realització de l'activitat subvencionable.

Si la despesa justificada és inferior a l'import del pressupost sol·licitat es reduirà proporcionalment l'import concedit.

Una vegada justificats les despeses l'Ajuntament procedirà a l'abonament de les quantitats que corresponguin.

Vuitena.

Naturalesa de la subvenció.

La naturalesa d'aquesta ajuda és de caràcter voluntari i eventual. No genera cap dret a obtenir la subvenció en anys posteriors i no es pot al·legar com a precedent.

Novena. Normativa complementària.

Per tot el que no prevegin aquestes bases s'estarà al que es disposa en la Llei 38/2003, general subvencions.

El que es fa públic per general coneixement.

 

Deià, 8 d'abril de 2022

El batle

Lluís Enric Apesteguia Ripoll