Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 208289
Acord d’aprovació inicial del Reglament de la Cartera de Serveis Socials del Consell Insular d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Seguidament es fa públic que el Ple del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària celebrada el dia 25 de març de 2022, ha adoptat per unanimitat l'acord d'aprovació inicial del Reglament de la Cartera de Serveis Socials del Consell Insular d'Eivissa.

Aquest acord se sotmet a informació pública perquè en el període de 30 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació del present anunci en el Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), puguin presentar reclamacions i suggeriments, tot d'acord amb l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i l'article 102.1 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears.

Aquest expedient es pot consultar, als efectes oportuns, a les dependències del Departament de Benestar Social i Recursos Humans del Consell Insular d'Eivissa (a la quarta planta, avinguda d'Espanya 49, Eivissa).

Així mateix, la documentació del reglament podrà ser consultada al tauler d'anuncis i edictes electrònics (publicacions oficials) de la seu electrònica de la Corporació (https:// seu.conselldeivissa.es).

En el supòsit que no es presentin al·legacions, observacions, reclamacions o suggeriments durant l'esmentat termini, l'acord inicialment aprovat s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat d'un nou acord exprés.

 

Eivissa, 8 d'abril de 2022

La cap de Secció de Serveis Socials

Ana Andreu Mas