Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

PORTS DE LES ILLES BALEARS

Núm. 204130
Notificació de l’admissió de sol·licitud formulada per Merlín S.A. per a la declaració d'abandonament de l'embarcació Donzi amb registre NC-1712-DT, port esportiu de Santa Eulàlia des Riu, Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per desconèixer el domicili i no poder localitzar el propietari de l'embarcació i per donar compliment al que preveuen els articles 42 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, mitjançant aquest anunci es notifica la següent resolució, de 27 d'agost de 2019:

Primer.  Admetre a tràmit la sol·licitud formulada pel representant de la mercantil Merlín S.A. per a la declaració d'abandonament de l'embarcació Donzi amb registre núm. NC-1712 DT, de la qual consta com a propietari el titular del passaport de Rússia núm. ***4255*** i, en conseqüència, tramitar el procediment previst legalment; per ocupació de domini públic portuari sense abonar les tarifes corresponents i sense activitat apreciable exteriorment per un període superior a sis mesos.

Segon. Donar compte de la present resolució al consell d'administració d'aquesta entitat.

Tercer.  Notificar el nomenament d'instructora i secretària de l'expedient als interessats en el procediment, als efectes prevists en l'article 24 de la Llei 40/2015, de règim jurídic del sector públic.

Quart. Notificar aquesta resolució al propietari de l'embarcació, atorgant-li vista de l'expedient durant un termini de quinze (15) dies hàbils des del día següent a la publicació d'aquesta notificació en el Butlletí Oficial de l'Estat perquè pugui comparèixer i formular al·legacions.  I advertint que, si finalitzat aquest termini, no ha formulat al·legacions, es considerarà aquest tràmit com a proposta per declarar abandonada l'embarcació. Produïda aquesta, es procedirà al que disposa l'apartat 4 de l'article 115 de la Llei 10/2005, de Ports de les Illes Balears.

L'expedient (PDP-040/16AB) es pot consultar, sol·licitant cita prèvia, en les oficines de Ports de les Illes Balears (c/ Vicente Tofiño, 36, bjs – 07007 Palma de Mallorca).

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (6 d'abril de 2022)

La directora-gerent Cristina Barahona Bellido