Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ESPORLES

Núm. 192695
Aprovació de la modificació de les fitxes núm. 4, 21, 23 I 24 de la RLT de l'Ajuntament d'Esporles

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària celebrada el dia 24 de febrer de 2022, prengué entre d'altres el següent  acord:

3.- EXPEDIENT 155/2022. APROVAR MODIFICAR LES FITXES NÚM. 4, 21, 23 I 24 DE LA RLT.- La batlessa, Sra. Maria Ramon Salas, dóna lectura a la següent:

PROPOSTA DE BATLIA

Atesa la Relació de Llocs de Treball de l'Ajuntament d'Esporles aprovada per Ple de data 22 de febrer de 2018 i publicada al BOIB núm. 22 de data 15 de març de 2018.

Atesa la llei 3/2007, amb la nova redacció de la llei 4/2016, de 6 d'abril, de mesures de capacitació lingüística per a la recuperació de l'ús del català en l'àmbit de la funció pública que regula a la seva disposició transitòria primera els requisits de coneixement de llengua catalana del personal funcionari i laboral.

Vist el  conveni col·lectiu del personal laboral de la Comunitat autònoma de les Illes Balears que regula en el seu article 16 els nivells de classificació

Atès l'article 4 del Decret 11/2017, de 24 de març, d'exigència del coneixement de la llengua catalana en els procediments selectius d'accés a la funció pública i per ocupar llocs de treball de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears el qual regula els Requisits del personal laboral.

Atès que la modificació va venir promoguda pels representants sindicals de l'Ajuntament d'Esporles i que des de batlia es va acceptar ates que d'aquesta manera  s'amplien les possibilitats d'accés a l'administració pública de les persones amb menys nivell de formació.

Realitzada la tramitació legalment establerta, es proposa al Ple de la Corporació l'adopció del següent 

ACORD 

PRIMER. Aprovar la modificació de la Relació de Llocs de treball d'aquest Ajuntament i en concret les fitxes núm. 4, 21, 23 i 24 reduint el nivell de català exigible als llocs de treball corresponents passant de nivell B1 a A2. 

SEGON. Publicar íntegrament la citada relació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'Ajuntament. 

TERCER. Remetre una còpia d'aquesta a l'Administració de l'Estat i a l'òrgan competent de la Comunitat Autònoma. 

 

Esporles, en el dia de la signatura electrònica (24 de març de 2022)

La batlessa María Ramón Salas