Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE LA JOVENTUT

Núm. 190074
Correcció d’errades advertides en la Resolució del director de l’Institut Balear de la Joventut de 17 de febrer de 2022 per la qual s’aprova la convocatòria dels certàmens i premis del Programa Cultural Art Jove per a l’any 2022 i se n’estableixen les bases generals i les específiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 35, de 10 de març de 2022, s'ha publicat la Resolució del director de l'Institut Balear de la Joventut de 17 de febrer de 2022 per la qual s'aprova la convocatòria dels certàmens i premis del Programa Cultural Art Jove per a l'any 2022 i se n'estableixen les bases generals i les específiques. 

S'han observat unes errades en la publicació pel que fa diferents punts de l'Annex 1 i  l'Annex 2 de l'esmentada Resolució.

Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

S'ha comprovat que hi va haver una errada de transcripció a l'hora de redactar la convocatòria i és necessari corregir les frases que varen quedar incompletes i completar la definició de subvencions rebudes.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Corregir les errades advertides en el sentit següent:

A l'Annex 1, al punt 10,15, on diu:

Els substituts han de presentar, prèviament, la documentació indicada en l'apartat 5.3 i segons les condicions establertes a l'apartat 5.4. 

Ha de dir:

Els substituts han de presentar, prèviament, la documentació indicada en l'apartat 5.5.

A l'Annex 2, al punt termini d'inscripció i presentació de la documentació dels certàmens de Arts Visuals, Còmic, Curtmetratges, Música per a Joves Intèrprets en la modalitat de Grups de Cambra, Disseny de Producte i Disseny de moda i al punt Condicions tècniques del certamen de Relat Breu, on diu:

A més de la documentació establerta en el punt 5.3 de les bases generals d'aquesta convocatòria (annex 1).

Ha de dir:

A més de la documentació establerta en el punt 5.5 de les bases generals d'aquesta convocatòria (annex 1)

A l'Annex 2, al punt Jurat dels certàmens de Còmic, Dansa Contemporània, Relat Breu, Música per a Joves Intèrprets en la modalitat de Grups de Cambra, Disseny de Moda i Disseny de Producte, on diu:

Hi ha d'actuar com a secretària, amb veu però sense vot, la coordinadora del programa cultural Art Jove.

 

Ha de dir:

Hi ha d'actuar com a secretària, amb veu i vot, la coordinadora del programa cultural Art Jove.

A l'Annex 2 al punt 7. Selecció i Desenvolupament del certamen d'Arts Visuals s'ha d'eliminar la frase 

Un cop s'ha aprovat el projecte de cada finalista, els finalistes podran presentar una factura de 1.000,00 € (mil euros) més IVA, en concepte d'ajuda a la producció i muntatge de la seva proposta. 

A l'Annex 2 al punt 1. Convocatòria i Participants del Certamen de Relat Breu, on diu

L'IBJOVE convoca aquest certamen adreçat a joves escriptors i escriptores en llengua catalana, que han d'haver nascut o han de residir a les Illes Balears i tenir entre 16 i 30 anys el 31 de desembre de 2022.

Ha de dir

L'IBJOVE convoca aquest certamen adreçat a joves escriptors i escriptores en llengua catalana, que han d'haver nascut o han de residir a les Illes Balears i tenir entre 16 i 35 anys el 31 de desembre de 2022.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 30 de març de 2022

El director de l'IBJOVE

Sebastià Lliteres Lliteres