Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 183568
Proposta de resolució del director general de Residus i Educació Ambiental i Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori que modifica la composició del jurat nomenat en la Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori de convocatòria pública per presentar candidatures als premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible del Govern de les Illes Balears per a l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

El BOIB núm. 30, d'11 de març de 2017, publica el Decret 10/2017, de 10 de març, pel qual es creen i regulen els premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible.

A l'article 6.2 del Decret s'estableix que la resolució de la convocatòria ha de contenir les categories dels premis que es convoquen, la partida pressupostària, la composició del jurat, la descripció de la forma i el lloc de presentació de les candidatures, la data límit per presentar-les i la dotació econòmica per a cadascun dels premis.

La Proposta de resolució del director general de Residus i Educació Ambiental i Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori de convocatòria pública per presentar candidatures als premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible del Govern de les Illes Balears per a l'any 2021, publicada en el BOIB núm.81, de 19 de juny de 2021, nomena el jurat, que en representació del Servei Jurídic ho fa en la persona d'Hugo Morata Casellas, com a vocal titular, i en la persona de Mireia Escalas Mayol,com a vocal suplent.

En data d'avui cap de les dues persones nomenades en representació del Servei Jurídic continuen treballant en aquest Servei.

Per tot això, propòs al conseller de Medi Ambient i Territori que dicti una resolució en els termes següents:

RESOLUCIÓ

Primer

Modificar els termes de la convocatòria, que figuren en el punt 3 de l'annex 1 de la Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori de convocatòria pública per presentar candidatures al Premis Centres Educatius vers el Desenvolupament Sostenible del Govern de les Illes Balears per a l'any 2021 per tal de substituir els representants del Servei Jurídic que es varen nomenar i no poden exercir la funció de jurat.

Segon

Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i ordenar que entri en vigor l'endemà d'haver-se publicat.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Medi Ambient i Territori en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques, i amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Palma, 25 de març de 2022

El director general de Residus i Educació Ambiental Sebastià Sansó i Jaume Conforme amb la proposta en dict resolució El conseller Miquel Mir Gual

ANNEX1 Convocatòria

3. Jurat

1. Es nomena el jurat següent:

- President: Sebastià Sansó i Jaume, director general de Residus i Educació Ambiental.

- Vocals:

  • Nieves de la Concepción Marín, tècnica de la Direcció General de Residus i Educació Ambiental, com a titular. I Magdalena Alzamora Martorell, tècnica, com a suplent, en representació del Servei de Qualitat Ambiental i Educació Ambiental.
  • Gabriel Bardi Figini, cap del Servei de Qualitat Ambiental i Educació Ambiental, com a titular. I Marina Aramburu-Zabala Riera, cap del Departament d'Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus, com a suplent.
  • Pedro Vicente Cladera Roig, cap de Secció II, com a titular. I Marta Moll Mayol, tècnica, com a suplent, en representació del Servei Jurídic.
  • Francesc Bennàssar Lluis, cap del Negociat V del Servei de Qualitat Ambiental i Educació Ambiental, que, a més, ha d'actuar com a secretari.

2. Per a la constitució vàlida del jurat és necessària l'assistència del president i del secretari i almenys de la meitat dels membres.

3. La candidatura guanyadora de cada premi ha d'obtenir, com a mínim, la majoria simple de vots favorables dels components del jurat. Els premis també es poden declarar deserts per majoria simple.

4. El jurat ha de presentar la proposta motivada d'adjudicació dels premis al conseller de Medi Ambient i Territori, qui ha de resoldre l'atorgament del premi i ordenar que es notifiqui a les persones interessades.