Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE TERRITORI

Núm. 188647
Resolució d’aprovació d’ampliació del termini per l’execució i justificació dels projectes de subvenció concedits als ajuntaments, dins la convocatòria de subvencions per a la recuperació d’elements etnològics i arquitectònics amb valors patrimonials, i recuperació dels espais agrícoles i/o forestals, tots de titularitat municipal dins la Serra de Tramuntana (SV 3/2021)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Referència Base de Dades Nacional de Subvencions: 592949

La vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial ha dictat, el dia 30 de març de 2022, la resolució següent:

<< Antecedents

1. El dia 3 de novembre de 2021 la Vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial va aprovar la convocatòria de subvencions per a la recuperació d'elements etnològics i arquitectònics amb valors patrimonials, i recuperació dels espais agrícoles i/o forestals, tots de titularitat municipal dins la Serra de Tramuntana (SV 3/2021). Aquesta convocatòria es va publicar al BOIB núm. 153, de 6 de novembre de 2021.

2. A principis i meitat de desembre de l'any 2021, es varen concedir a una sèrie d'Ajuntaments subvencions sobre diferents actuacions dintre l'objecte d'aquesta convocatòria. Actuacions que també varen obtenir una concessió i el reconeixement d'obligació econòmica d'una bestreta del 100% de la subvenció concedida d'acord amb els epígrafs B) i C) de l'apartat 2 de la base tercera de la convocatòria de subvencions.

3. A meitat del mes de març de 2022 s'han presentat per registre sol·licituds de diversos ajuntaments beneficiaris d'aquestes subvencions en la qual reclamen una pròrroga del termini d'execució i justificació de les actuacions subvencionades

4. El cap de servei jurídic del Servei de Gestió de Paratges Culturals ha emès, en data 28 de març de 2022, informe jurídic favorable a l'ampliació del termini per executar i justificar les subvencions concedides als ajuntaments.

 Fonaments de dret

1. L'article 32 de la  Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 70 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de subvencions de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, preveuen l'ampliació dels terminis per executar i justificar les subvencions.

2. D'acord amb la base onzena de la convocatòria, la Vicepresidència el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial és l'òrgan competent per aprovar i resoldre aquesta ampliació de conformitat amb l'article 11, lletra e) dels estatuts del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial.

Per tot això, resolc:

RESOLUCIÓ

1. Ampliar el termini d'execució i justificació, que figura en les bases tercera i catorzena de la convocatòria per executar i justificar les subvencions concedides dins la convocatòria de subvencions per a la recuperació d'elements etnològics i arquitectònics amb valors patrimonials, i recuperació dels espais agrícoles i/o forestals, tots de titularitat municipal dins la Serra de Tramuntana (BOIB núm. 153, de 6 de novembre de 2021), fins dia 31 de maig de 2022.

2. Notificar aquesta resolució als ajuntaments afectats i ordenar-ne la publicació en el BOIB.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa es pot interposar, el recurs potestatiu de reposició davant la presidència del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la recepció de la present notificació. Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs potestatiu de reposició podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

Un cop transcorreguts tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, contra la desestimació presumpta del recurs potestatiu de reposició, sense limitació temporal, mentre no hi hagi resolució expressa.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualssevol altres recursos que s'estimi oportú i pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.>>

 

Palma, 30 de març de 2022

El cap de servei jurídic del Servei de Gestió de Paratges Culturals Per absència de la secretària  delegada del Consorci Serra de Tramuntana (BOIB núm. 131, de 25 de juliol de 2020) Pere Josep Rosiñol Andreu